KOMŠINICA OPISALA PORODICU ČIJA JE 3 ČLANA UBIO VUK BORILOVIĆ: Otkrila je NOVE DETALJE!

Bile su komšije za poželeti – ovim rečima komšinica opisuje porodicu Drecun čija su tri člana ubijena u masakru koji se dogodio u petak, 12. avgusta, kada je Borilović usmrtio desetoro ljudi, među kojima i dvoje dece, a ranio šest osoba.

Niko sa njima nije imao problem. Pa ni Borilović da ja znam – rekla je ona za crnogorski “Standard”.

Prema rečima komšija, to su stariji ljudi koji su živeli sami u tom delu kuće koja se nalazi na samo desetak metara od Borilovićeve.

  • Sin im je živeo ispod njih. Ne znam šta su mu oni skrivili. Ubio je prvo njih dvoje, a onda im je pucao na sina i unuka koji su došli čim su čuli pucnje. Uperio je pušku i zapucao – rekao je komšija.

Naime, Borilović je nakon što je usmrtio tročlanu porodicu Martinović, majku Natašu Pejović Martinović (35), kao i njena dva maloletna sina od osam i 11 godina, ušao u kuću porodice Drecun, gde je ubio Danijelu i Dimitrija.

Na pragu njihove kuće našao se njihov sin Rajko (56) koji je čuo pucnje i odmah pojurio da vidi šta se desilo.

Njega je na ulazu u kuću naoružan dočekao Borilović i usmrtio.

Potom, Boriloviću se na putu Aleksandar (32) koji je teško ranjen i koji je u ovom monstruoznom zločinu ostao bez oca, babe i dede.

Podsetimo, Vuk Borilović (34) je u petak 12. avgusta, navodno, nakon rasparave oko kirije sa porodicom Martinović naoružan ušao u njihov dom. Upucao je dva dečaka – starosti 11 i osam godina, a potom i njihovu majku Natašu Pejović Martinović, a onda je izašao napolje i krenuo kroz naselje da seje smrt. Ubio je 10 ljudi, a šest ranio, a kasnije je u razmeni vatre sa policijom i jednim meštaninom on ubijen.

Add Comment