“Pucao u Natašu jer ga je ODBILA”: Privatni detektiv o POZADINI masakra na Cetinju, evo šta je otkrio

Vuk Borilović je u paranoičnim mislima čuo glasove koji su mu govorili da treba da bude s Natašom, preneo je svoja saznanja Braca Zdravković.

Masovni ubica Vuk Borilović, koji je 12. avgusta na Cetinju usmrtio 10 komšija, u krvavi pir je krenuo zbog podstanarke Nataše Martinović (35), koja je, navodno, odbila da bude s njim u vezi, nakon čega je i ona postala njegova treća žrtva jer je prvo presudio njenim sinovima Mašanu (11) i Marku (8). Ovo je juče u emisiji “Novo jutro s Jovanom” na televiziji Pink otkrio privatni detektiv Braca Zdravković.

Prema njegovim rečima, sumanutu ideju o tome da treba da se udvara Nataši Martinović, koja je, kao podstanarka sa suprugom i sinovima, živela u njegovoj kući dva meseca, Borilović je dobio zbog paranoje, koju nije lečio.

– Ta nesrećna žena ništa nije kriva. O njoj celo Cetinje priča sve najlepše. Međutim, moji izvori kažu da je Vuk u svojim paranoičnim mislima čuo glasove koji su mu govorili da treba da bude s Natašom, a da za to ima šanse, govorili su mu njeni obični pozdravi, kada se susretnu, u kojima mu, kao i svima, ljubazno kaže: “Dobro jutro.” Zato je radi ostvarenja svog cilja poslao suprugu i decu u Herceg Novi. Međutim, Nataša je odbila njegovo udvaranje i izbacila ga iz sobe, uz opomenu da će pozvati supruga. U njemu se tada javio toliki bes da je prvo ubio njene sinove da bi ona patila, a onda i nju. Onda mu je paranoični glas u glavi rekao da pobije i sve komšije, koji će mu se smejati jer je odbijen. To odbijanje je pravi motiv strašnog zločina – objasnio je Braca Zdravković u razgovoru s voditeljkom Jovanom Jeremić.

On kaže da je jedina greška nesrećne žene bila ta što se nije odselila iz te kuće sa svojima čim je primetila prve znake Vukovog problematičnog ponašanja, koje je trajalo izvesno vreme.

– Čovek je bio potpuno paranoičan, a najveća sramota u Crnoj Gori jeste da muškarac posećuje psihijatriju, pa je zato i krio da ima zakazan pregled. On je toliko umišljao da je i prijateljima pričao da je Nataša pokušavala da flertuje s njim. Činjenica je da je policija trebalo da mu oduzme sve oružje nakon prve krivične prijave za agresivno ponašanje, koje je ranije iskazao na poslu – istakao je detektiv.

Borilović je nakon ubistva Nataše i njenih sinova njenom suprugu Milošu Martinoviću javio telefonom da mu je ubio porodicu, a onda je obavio još nekoliko poziva i hicima iz puške usmrtio sedam komšija, a još petoro ranio. Za to vreme na njega su pucali i policija i komšija Nenad Kaluđerović, pa je monstrum ranjen s pet metaka, ali još nije utvrđeno koji od njih ga je usmrtio.

Među žrtvama nasilnog Cetinjanina, osim troje Martinovića, bili su i članovi porodice Drecun – Rajko (56) i njegovi roditelji Danica (74) i Dimitrije (81), zatim kum ubijenih Martinovića Milan Mitrović, Borilovićev ujak Goran Ðurišić (54), kao i dve sestre Aleksandra (52) i Mila Radunović (50).

Detektiv: Otkriću izvore policiji.

Privatni detektiv Braca Zdravković naveo je u jutarnjem programu kod voditeljke Jovane Jeremić da je tvrdnje o motivu masakra saznao od komšija Vuka Borilovića.

– Ako policija bude zahtevala, onda ću im dati izvore od kojih sam dobio sve informacije o razlozima zbog kojih je Vuk počinio zločin – rekao je Zdravković na televiziji Pink.

Ovaj zločin mnoge je podsetio na scenu iz filma “Ranjeni orao” u kojoj je Nenad Jezdić, koji tumači lik Gojka Marića, u nameri da je ubije, ranio Slobodu Mićalović, koja je glumila Anđelku Bojanić jer nije htela da stupi s njim u vezu nakon letnje avanture, koja se dogodila nekoliko godina ranije.

Add Comment