MONSTRUM OSEDEO U 15. GODINI KADA MU SE OVO DESILO: Mračna tajna masovnog ubice sa Cetinja! Da li je ovo OKIDAČ MASAKRA!

Vuk Borilović (34) koji je ubio 10 sugrađana i ranio šest, kao mladić proveo noć u izgubljen šumi u kojoj ga je umalo nije ubila zver

Cetinjanin Vuk Borilović (34) zvani Vučko koji je u petak ubio 10 sugrađana, među kojima i dvoje dece i ranio šest osoba, kao mladić doživeo je tešku dramu, kada ga je napao medved dok je bio u lovu, a zbog ove traume Vuk je osedeo preko noći, saznaje Kurir!

Vuk je kao mladić doživeo još jednu tragediju – ubio mu se rođeni brat. Ovi događaji, prema tvrdnjama meštana Cetinja, uticali su na njegovo ponašanje i psihu, i verovatno bili jedan od okidača masakra, ali prema njihovim rečima to nije opravdanje za zločin.

Borilović koji je u petak oko 15.30 sati u crno zavio Cetinje, ali i celu Crnu Goru, prema reči meštana, tešku tramu doživeo je 2003. godine.

Još kao mladića ineterosvao ga je lov. Jednom prilikom, kada je imao 15 godina bio je sa lovačkim društvom sa Cetinja u šumi nadomak Budve. Međutim, svi koji su otišli u lov vratili su se krajem tog dana kući, ali ne i Borilović – kažu stariji meštani Cetinja i nastavljaju:

Sećam se tada su se svi digli na noge, i krenuli su da ga traže. Međutim, već je pao mrak, pa su akciju spasavanja organizovali za sutradan.

Žitelj naselja Medovine gde se dogodio najveći pokolj u novijoj istoriji Crne Gore, kažu za Kurir da su spasioci ujutru našli Vuka umornog i iznemoglog.

Ono što im je odmah zapalo za oči bila je njegova glava koja je bila seda!

Rekao je da je u jednom trenutku ostao sam u šumi i da se izgubio. Onda je iza jedne stene naišao na crnu senku. Kako je objasnio, video je ogromnog medveda. Sreo se s njim oči u oči. Životinja ga je napala… – kaže meštanin.

Add Comment