DRŽALA JE U KRILU KADA JE POGINULA, BEBA JE PREŽIVELA I SADA JE PRELEPA: Evo kako izgleda naslednica Ene Begović

Na današnji dan pre 22 godine u tragičnoj saobraćajnoj nesreći kada se auto survao u provaliju, život je izgubila jedna od najlepših glumica sa ovih prostora, Ena Begović.

Tog kobnog dana za volanom je bio Enin suprug Josip Radeljak, a u automobilu su bile i jednoipomesečna ćerkica Lana i Enina majka Tereza.

Eni nije bilo spasa pa je od povreda ubrzo preminula, a Lana završila je u bolnici. Devojčica je preživela i izrasla u pravu lepoticu koja privlači pažnju gde god se pojavi, a mnogi kažu da svakim danom sve više liči na pokojnu majku.

Mlada Lana studira ekonomiju i menadžment u Milanu na Univerzitetu Bokoni i danas je najveći ponos svom ocu Josipu Radeljaku.

Podsetimo, Ena Begović udala se za Josipa Radeljaka 2000. godine, a njen život je ispunila neizmerna sreća što je iste godine postala majka. Dve nedelje nakon venčanja, Lana je došla na svet, a glumica je u majčinstvu uživala tek mesec i po dana. Imala je samo četrdeset godina kada je stradala.

Cela bivša Jugoslavija ju je volela, bila je oličenje lepote i harizme, a u životu je imala jedan veliki strah – strah od vožnje automobilom. Kasnije su njeni prijatelji govorili da je predosećala svoju smrt.

Add Comment