UDARNA VEST! POVLAČI SE JOVANA JEREMIĆ: Više je nećemo viđati OVDE, A EVO KOJE REČI SU UZDRMALE CELU SRBIJU

Jovana Jeremić aktivna je na društvenim mrežama i u javnosti i svakodnevno se oglašava na razne teme.

Pored toga, ona se rado odaziva i pozivima da gostuje na različitim televizijama i u različitim formatima, ali sada je odlučila da to promeni.

Naime, voditeljka je nedavno objavila da se povlači iz medija, a sada je obrazložila i zbog čega.

  • Vikend sada počinje petkom. Gledamo se od sutra samo na Pinku. Jer RTV Pink je porodica. Za sve one koji nisu razumeli, povlačenje iz medija znači da me neće biti na drugim medijima u februaru, osim na mom poslu i mojoj fotelji za koju sam se krvavo borila i izborila. Mene u životu uspeh ne menja. Osim na bolje. Svim svojim kolegama sam dala sve što je bilo potrebno. Sada je meni potreban mir zbog svega što spremam u ovoj 2024.godini. RTV Pink je moja druga kuća. Moje utočište i moj beg od svega što sam preživela i pobedila u prošlosti. Moja sigurna i bezbedna teritorija. Moj azil. Zato se Pink voli i poštuje – napisala je Jovana.

Podseetimo, voditeljka već neko vreme uživa u ljubavi sa 14 godina starijim biznismenom Draganom Stankovićem, a kako je najavila, uskoro će se preseliti kod njega u vilu u Grockoj.

Draganov poslovni partner je otkrio za Espreso neke detalje u vezi njegovog života.

“Dragan je ozbiljna glava, jako mu je bitan posao, mnogo truda i rada ulaže u sve. Radnici ga poštuju, a i on njih. Jeste pre dve godine doživeo milionsku štetu, kada mu se u Grockoj zapalio objekat. To je bio udar za njega, ali se oporavio”, rekao je izvor za Espreso pa dodao:

“Ne znam kako ga je i čime Jovana zaludela, ali on je odlepio za njom. Nisam je voleo baš, ali kako sam je upoznao skapirao sam da je super žena, dosta je drugačija nego na televiziji. Vesela je, ali i pametna. Pametna je čim je i uspela Dragana da očara toliko. Vole se baš, bili smo sad zajedno na jednoj proslavi. Oni su se samo grlili i ljubili, kao deca neka. Šta znam, mislim da su baš srećni.”

Stankovićev poslovni partner još jednom je ponovio koliko je voditeljka drugačija privatno.

“Ma, ja sam se oduševio, ona je dosta drugačija. U emisiji priča kao navijena, a pored Dragana je bubica. Samo tepaju jedno drugom, dosta je mirnija. Dosta su slični, to je istina”, završio je izvor za Espreso.

(Espreso/Telegraf/Prenela:M.S.)

Add Comment