MONSTRUMI VEŽBALI UBIJANJE U ISTOJ STRELJANI?! Otkriveni ŠOK detalji!

Kosta K. (13) i Uroš Blažić (20), koji su u sredu i u četvrtak u masovnim ubistvima u školi na Vračaru i u okolini Mladenovca ubili ukupno 17 mladih i ranili još 20, vežbali su pucanje u istoj streljani “Partizan” u Beogradu! Istražitelji ne isključuju mogućnost da su se dva monstruma u nekom trenutku čak i sreli u toj streljani, a možda i upoznali!

Kako samo saznali od izvora iz istrage, inspektori su do ovog šokantnog otkrića došli dok su radili na ubistvima u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru i u selima Dubona i Malo Orašje kod Mladenovca.

Jedan od pravaca istrage u oba masakra bio je gde su Kosta i Uroš uvežbavali pucanje, pošto obojica dobro barataju oružjem. Tako je najpre utvrđeno da je malog Kostu otac Vladimir K. odvodio u streljanu “Partizan”, a ubrzo zatim je otkriveno da je i Blažić na istom mestu u više navrata vežbao pucanje. To je zaista čudna podudarnost, i zato se ne isključuje mogućnost da su se Uroš i Kosta sreli u straljani, a možda čak i upoznali – kazao je naš izvor.

Na drugoj strani, vlasnik privatne streljane “Partizan”, u kojoj je počasni član bio Kostin otac Vladimir, negirao je prilikom saslušanja da je dečak ikada pucao u njegovom objektu. Iako su mu predočeni dokazi u vidu slika i snimaka da su i Vladimir i Kosta vežbali pucanje kod njega, vlasnik se uporno držao svoj priče, tvrdeći da ih nikada nije video. Kad su mu zatraženi snimci sigurnosnih kamera iz streljane, vlasnik je rekao da kamere duže vreme nisu radile. Protiv njega će biti podneta odgovarajuća krivičlna prijava.

Add Comment