STUDENT USTAO NA ČASU, REKAO “JOŠ SAMO MALO” I SEO! Policija se šokirala kada mu je pretresla stan! JEDNA STVAR JE ZAJEDNIČKA SA KOSTOM K!

Policija na Starom gradu uhapsila je studenta Više škole “Vazduhoplovne akademije” L.K. (20) kod koga je u stanu pronađeno oružje istog tipa kao i ono koje je koristio dečak Kosta K. u masakru u školi!

Kako nezvanično saznajemo uhapšeni mladić, student prve godine Više škole, u toku časa je ustao i rekao “Još samo malo”.

Pošto je to izgovorio samo je seo. Njegove reči uplašile su prisutne na času, jer se inače u poslednje vreme čudno ponašao, te su slučaj prijavili policiji. Policija je sačekala da se čas završi, a potom su, u akciji “SALUS” koja se odnosi na pojačanu kontrolu u školama, zajedno sa L.K. otišli u policijsku stanicu i obavili razgovor sa njim – objašnjava izvor Informera upoznat sa slučajem.

On je dodao da je i u policijskoj stanici iskusknim inspektorima bilo čudno ponašanje pomenutog studenta.

Po nalogu dežurnog zamenika tužioca Drugog osnovnog javnog tužilaštva policija je otišla da pretrese stan i iznenadili se šta su u njemu sve našli – kaže naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, pretresom stana i drugih prostorija pronađeno je oružje koje je istog tipa koje je koristio i dečak Kosta K. u masakru u OŠ “Vladislav Ribnikar”.

Naime prilikom pretresa stana i drugih prostorija pronađene su četiri kese u kojima je bilo oko 150 grama amfetamina, jedna vazdušna puška, kutija sa više dijabola za vazdušnu pušku i jedan pištolj “Česka zbrojevka ” kal.7,65 mm, za koji je njegov otac imao dozvolu, ali i isti tip oružja koje je, kako se sumnja, koristio i dečak Kosta K. prilikom masakra koji je počinjen u OŠ “Vladislav Ribnikar” – rekao je naš sagovornik i dodao da je u jednoj prostoriji nađen i jedan lovački nož dužine sečiva od oko 15 cm!

Nakon toga, dežurni zamenik tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu je osumnjičenom L.K. odredio zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Add Comment