SUMNJAO JE DA GA SUPRUGA VARA, PA JE PRATIO DRONOM: Njena POZA ju je ODALA, sve se JASNO videlo (VIDEO)

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Jedan muškarac je bio ubeđen da ga žena vara.Kako bi saznao istinu upotrebio je dron.

Pogledajte šta je otkrio.Sumnjičavi muž Džon Konsiljo je pre nekoliko godina odlučio da upotrebi dron da vidi da li ga žena vara, da bi se suočio sa okrutnom istinom.

Na snimku se vidi kako automobil ulazi na parking, zaustavlja se, a onda njegova žena ulazi u njega. Džon je potvrdio svoje sumnje kada je primetio da se njegova supruga, pre nego što je ušla u automobil, naginjala kroz prozor vozila i romantično pozdravljala nepoznatog muškarca.

– Treba da izgledaš lepo za muškarca sa kojim ćeš prevariti ženu – rekao je ljuti Džon na snimku, komentarišući da mu supruga popravlja frizuru da bi izgledala bolje.

– Znam da ne mogu da krivim samo čoveka, ali u tom trenutku sam bio spreman da ga ubijem. Čekao sam nekoliko dana da se smirim, a onda sam postao očajan. Najviše brinem za svoju decu – rekao je on.

Sumnju u ženino neverstvo izazvao je Džonov poznanik i predložio mu da dronom pokuša da otkrije istinu. Konsiljo je tada, kako prenosi nevs.com.au, podneo zahtev za razvod. Par ima dvoje dece.

Add Comment