ANA VOLŠ JE IMALA PROBLEM, ALI JE TO RETKO KO PRIMEĆIVAO: U martu 2022. godine SVE KRENULO NAOPAKO, ISPLIVALA TAJNA

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Istraga o nestanku Ane Volš (39) neočekivano se pretvorila u istragu za ubistvo. Tužilaštvo je na poslednjem ročištu koje je održano 18. januara zvanično potvrdilo da se Brajan Volš (47), suprug nestale Srpkinje, sada tereti za njeno ubistvo i tom prilikom iznelo deo dokaza koji su prikupljeni tokom istrage.

Javnost koja pomno prati ovaj slučaj bila je zgrožena nakon činjenica koje je tužiteljka iznela, a koje su i više nego monstruozne!

Ana i Brajan delovali su kao skladan i srećan par koji uživa sa svoja tri sina uzsrasta dve, četiri i šest godina. Međutim, istina je izgleda bila mnogo drugačija.

Milanka Ljubičić, majka nestale Ane, otkrila je javno prepisku sa svojom ćerkom iz koje se jasno može zaključiti da je u braku Volšovih bilo problema.Naime, Ana je majci poslala poruku 25. decembra u 19.18 sati.

Ana: “Ćao mama.

Je l’ bi mogla sutra da dođeš za Vašington”

Milanka: “Kako to misliš i zašto mi to sada kažeš. Trebalo je koji dan ranije reći.”

Iz sledeće poruke Ane Volš se odmah moglo naslutiti da nešto ozbiljno nije u redu u njenom braku budući da je odmah prešla na stvar.

Ana: “Brajan i ja se ne slažemo”

Milanka: “Oko čega”

Ana: “Dece”

Milanka: “Možda mogu za 7 dana. Moram i lekove da uzmem. Pogotovo insuline. Ne znam koliko bih ostala. U martu imam vaskularnog hirurga.”

Ostatak razgovora između Milanke i Ane pogledajte u videu ispod.

Još jedna činjenica koja ukazuje da je u braku Ane i Brajan bilo problema izneta je na poslednjem ročištu Brajanu Volšu kada je tužiteljka obelodanila šta je sve pretraživao na internetu.

Jedna od Gugl pretraga na koju treba obratiti pažnju je ona od 27. decembra kada je Brajan guglao koja je savezna država najbolja za razvod za muškarca, a to je bilo svega četiri dana pre nego što se Ani izgubio svaki trag.

Više o tome šta je sve Brajan Volš guglao nakon Aninog nestanka možete pogledati u videu ispod. Upozoravamo na uzemirujući sadržaj!

Najbolja Anina prijateljica, Alisa Kirbi rekla je za američke medije da su Ana i Brajan imali razmirice oko dece, a da je oko Božića bilo poprilično napeto.

“Ja sam bila sa njom u četvrtak uveče. To je bio poslednji put da sam bila sa njom. Tada smo izašle na večeru, a prethodno smo išle na ples i ostale smo do kasno. Sutradan ujutru, tog petka ona je otišla u Boston. Njihove svađe bile su oko toga kada će konačno da se presele u Vašington, kada ću ona ponovo da budem sa svojom decom, to je bio njen prioritet. Oni su prolazili kroz jedan veliki stresni period i znam da je za Božić bilo napeto. Ali nije postojalo ništa što je ukazivalo da se ona plašila za svoj život ili da se osećala nebezbedno”, kazala je ona.

Alisa kaže da je Ana bila samo frustrirana jer nije mogla da zbog posla provodi više vremena sa decom.

“Ona je o Brajanu govorila kao o njenom najboljem prijatelju. Oboje su bili vrlo bliski. Uvek je govorila da je njihova ljubav bila na prvi pogled i da mu je verovala, da je on dobra osoba, da je sve što je uradio u prošlosti zapravo posledica samo loših i nesmotrenih odluka”, rekla je ona.

Očigledno da svi koji su bili upućeni u probleme Volšovih nisu shvatali to toliko ozbiljno kao ni činjenicu da je Ani zaista bila potrebna pomoć i podrška.

Add Comment