DA LI JE MOGUĆE DA JE OVO OBUKLA? Voditeljka Pinka se POJAVILA POLUGOLA, dovela sve do GRANICE PUCANJA

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Bivša zadrugarka , a sad već jedna od omiljenih voditeljki televizije Pink, Ivana Šopić, svima je poznata kao atraktivna plavuša iz rijalitija ,,Zadruga 3″, koja je po izlasku sa velelepnog imanja donela veliku promenu tako što je svoju kosu ofarbala u crno, ali je onda shvatila da je ona zapravo plavuša.

Tog imidža drži se i sada kada je voditeljka Pinka. Postala je voditeljka i svoju karijeru neguje u tom smeru. Za kratko vreme je postala miljenica kako muške tako i ženske populacije, zbog britkog jezika, ali i atraktivnog izgleda.

Često joj zameraju da se oblači previše provokativno za voditeljku, ali njoj to ne smeta, većm nastavlja po starom. Sinoć je gostovala kod Amidže i oduvala sve svojom providnom haljinom. Ispod se video veš, kao i njeno zategnuto telo i bujne grudi.

Duga plava kosa je njen zaštitni znak, a preplanulo telo i bujne grudi su prosto zapalile prisutne.

Paparaci su je uhvatili u vrelom izdanju, a ona nije skidala osmeh sa lica.

Podsetimo, voditeljka i nekadašnja zadrugarka Ivana Šopić, je tokom svoje rijaliti karijere imala turbulentu vezu sa Stefanom Karićem, koja nije bila dugog veka.

Njih dvoje su po raskidu nastavili dalje sa životom, a da su u odličnim odnosima svedoči činjenica da su zajedno proslavljali Srpsku novu godina.

Upravo zbog toga, postavlja se pitanje da li su bivši ljubavni ponovo obnovili odnos.

Gostujući kod Ognjena Amidžića rešili su da otkriju istinu, ali njihovim misterioznim odgovorila dodatno su podgrejali spekulacije, da zaista ima nešto više od prijateljstva.

Imali ste burnu vezu, posle “Zadruge” je mirisalo na svadbarski sokak i onda sukob, a sad pomirenje. Šta se dešava? – pitao je Ognjen.

Snimamo pesmu, ovo je bilo zbog publiciteta – našalila se Ivana.

Add Comment