MNOGI NE MOGU DA POVERUJU U TO KOLIKO VODITELJKA DRAGANA KOSJERINA IMA GODINA: Znate li vi?!

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Ona je jedna od najlepših i najzgodnijih voditeljki u Srbiji, a svojom harizmom i blistavim osmehom ulepšava male ekrane kad god se pojavi.

Pre nego što se prvi put okušala u poslu televizijske voditeljke Dragana Kosjerina je radila kao model, a jasno je i zbog čega. Voditeljka ima izuzetnu liniju, visinu, a o njenoj lepoti se svakodnevno govori.

Draganinu voditeljsku karijeru obeležio je sport. Ali, pre novinarstva Dragana je bila zainteresovana za modu. Pre svog punoletstva Dragana je već bila aktivna manekenka, osvojila je prestižnu titulu „Miss Teen”.

Upisala je Filozofski Fakultet u Beogradu. Međutim, Dragana je shvatila da je ta njena želja bila pogrešna i nije dugo uspela da studira na ovom fakultetu. Ubrzo je napustila Filozofski fakultet.

Nakon kraće pauze, Dragana upisuje Fakultet za kulturu i medije i upravo od tog trenutka počinje njena uspešna priča.

Podsetimo, voditeljka Dragana Kosjerina vodila je takmičenje “Pesme za Evroviziju”, a njena toaleta je sve bacila u trans.

Pojavila se u žutoj toaleti, koja je istakla njene obline i figuru, a osmehom je “raspametila” sve, pa se o njenom izdanju uveliko pričalo na društvenim mrežama.

Dragana je ponela prelepu ogrlicu oko vrata, dok je kosu pustila da joj pada preko ramena, a pored nje na bini bio je i voditelj Jovan Radomir.

Dragana je rođena u Sarajevu, 22. avgusta 1987. godine, što znači da ima 35 godina, a mnogi ne veruju kada čuju budući da voditeljka izgleda dosta mlađe! Međutim, ono što još više šokira javnost je njena visina. Prelepa voditeljka, manekenske građe je visoka 176 cm, a često i nosi jako visoke štikle, pa uvek izgleda više od ljudi oko sebe, što mnogi navode kao veliku prednost, budući da njene duge noge prosto obaraju s nogu.

Add Comment