FUDBALER SRBIJE OTKRIO VELIKU TAJNU IZ SVLAČIONICE: Da li je zbog toga Piksi bio ljut posle utakmice!?

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Fudbaler Srbije Darko Lazović bio je realan posle poraza od Brazila.

Fudbaleri Srbije poraženi su od Brazila rezultatom (2:0), u prvom kolu grupe G Svetskog prvenstva u Kataru.

Lazović je otkrio razloge poraza.

Posle tog gola smo pali i ostavili smo im dosta prostora, gde su oni svojim individualnim kvalitetom pokazali snagu i sigurno da im je bilo teško tu parirati. Poslednjih pola sata nismo odigrali dobro, trebalo je da držimo više loptu u nogama, imali smo jeftinih grešaka… Na kraju je teško bilo doći do rezultata i bilo je teško pobediti – rekao je Lazović.

Na pitanje da li je zadovoljan svojom igrom, bio je iskren.

Nisam zadovoljan.

Međutim, kaže da straha nije bilo. – Strah sigurno da ne postoji. Strah je gruba reč. Možda je posle tog gola ušla neka nesigurnost u naše redove, pokušavali smo da damo gol, ali, opet, ostavili smo im dosta prostora gde su oni pokazali svu svoju nogu. U prvom poluvremenu smo bili kompaktni i tada nisu stvarali neke šanse, ali kada im ostaviš prostor… – kaže Darko.

Pričao je Lazović i o dogovori iz svlačionice pred utakmicu.

Dogovor je bio da igramo kao što smo igrali i do sada od kada je on selektor. Većinom nismo to ispoštovali, trebalo je da više držimo loptu u našim nogima, da ne grešimo te sigurne pasove. Sigurno je to jedan od razloga zbog čega nismo stvorili neke ozbiljnije šanse iz kojih smo mogli da ih ugrozimo – iskren je naš ving-bek.

Srbiju očekuju još dva duela, protiv Kameruna i Švajcarske.

Mislim da ovo ne može da ugrozi ekipu, ovo je tek prva utakmica. Tek je počelo Svetsko prvenstvo. Sigurno da nismo srećni ni kako smo odigrali ni zbog rezultata, ali ostaju nam dve utakmice gde je sve u našim rukama da prođemo grupu. Okrećemo se utakmici protiv Kameruna, da ispravimo naše greške i da igramo kao što smo igrali do ove utakmice sa Brazilom – podvukao je Lazović.

Add Comment