TUGA POTRESLA SVET FUDBALA! PREMINUO SLAVNI IGRAČ: Uništili ga poroci! SPISKAO 14 MILIONA NA SPORE KONJE I BRZE ŽENE

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Proslavljeni urugvajski fudbaler Fabijan O’Nil preminuo je u 49. godini.

Bivši fudbaler Juventusa hitno je hospitalizovan u Montevideo zbog komplikacija prouzrokovanih cirozom jetre.

O’Nil je smešten na odeljenje intenzivne nege i lekari su se danonoćno borili da ga spasu.

Nažalost, nisu uspeli u tome.

Ovo nije bio prvi put da je 49-godišnji fudbaler u teškom stanju zbog problema sa jetrom. Naime, on je 2016. i 2020. godine bio hospitalizovan zbog problema sa mokraćnom bešikom i jetrom.

Uspeo je da se oporavi, ali zbog konzumiranja alkohola situacija se ponovo pogoršala.

O’ Nil je profesionalnu karijeru započeo u Nasionalu koji se takmičio u Prvoj ligi Urugvaja, a u prvom timu bio je u periodu od 1992. do 1995. godine. 1996. godine potpisuje za Kaljari (Italija) u kome ostaje do 2000. godine kada prelazi u Juventus. U januaru 2002. godine potpisuje za Peruđu, da bi se naposletku vratio u Kaljari koji je tada bio u Seriji B.

Usledilo je penzionisanje i O’ Nil se vratio u Urugvaj gde se posvetio uzgoju stoke na ranču. Međutim, u januaru 2003. godine odlučio je da se vrati najvažnijoj sporednoj stvari na svetu, te opet potpisuje za Nasional. Ali, za urugvajskog prvoligaša u toj sezoni nastupao je samo pet puta.

Spiskao novac na klađenje, spore konje i brze žene!

Tokom karijere zaradio je ogroman novac, ali je sve spiskao na poroke i lepe žene.

“Ništa više nemam. Potrošio sam 14 miliona dolara. Ko je kriv? Krivi su spori konji i brze žene”, rekao je O’Nil i dodao:

“Siromašan sam, ali opet sam srećan. Glavno je da porodica i ja imamo nešto da jedemo. Pronašao sam nove prijatelje, one prave, a ne lažne koji su bili pored mene dok sam bio bogat”.

O’ Nil je trošio novac i na alkohol i noćne provode.

“Moja je krivica. Žene su se zaljubljivale u moje pijano izdanje, a onda su pokušavale da me promene. Niko nije mogao da me promeni. Čak su mi nudili i pomoć psihologa. Od mene su bogatije i moje bivše žene”.

Slavni Urugvajac na kraju bio prinuđen da radi kao konobar kako bi preživeo.

Nakon operacije koju je imao pre nekoliko godina obećao je deci da će prestati da pije, išao je i na kliniku za odvikavanja, ali nije izdržao.

Add Comment