SKANDAL! DODIK PREKO PORTALA SVOG SINA POKVARENO NAPAO PREDSEDNIKA SRBIJE!

Na portalu banjalukanet, privatnom portalu Igora Dodika, sina Milorada Dodika večeras je objavljen najprljaviji mogući tekst protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića!

U tekstu pod naslovom: “Biračko mjesto Andrićev venac” navodi se da predsednik Vučić stoji iza odluke Jelene Trivić da u izbornoj noći proglasi pobedu i da tako izazove političku krizu u Republici Srpskoj!?!

U ovom prljavom tekstu Srbija i predsednik Vučić sumnjiče se i kao oni koji stoje iza najavljenih protesta u Srpskoj zbog navodne “izborne krađe”!

Postoji anegdota o tome kako je Ivica Dačić saopštio Slobodanu Miloševiću rezultate izbora 5. oktobra 2000. godine. Kad ga je Milošević pitao jesu li pobijedili, Dačić mu je odgovorio: “Naravno, šefe. Ali oni su bili bolji”. Ovom anegdotom moglo bi se objasniti i ono što se desilo 2. oktobra 2022. godine u PDP-u.

Nije tajna da su tada stranci odigrali veliku ulogu u smjeni Miloševića, a petljanja je bilo i u ove izbore. Samo ovaj put za potrebe nekih drugih produžena ruka bila je iz Beograda. Potpis tamošnje vlasti može se vidjeti u onoj rečenici Jelene Trivić prilikom obraćanja: “Slijedićemo nacionalnu politiku koja se kreira u Beogradu”.

U tom trenutku mnoge stvari su postale jasnije. Iako su pročitali brojna biračka mjesta u prilog svojoj tvrdnji da pobjeđuju, čini se da im je presudan faktor za proglašenje pobjede bilo ono koje nisu javno rekli, a to je ono sa Andrićevog venca, gdje se nalazi palata Predsjednika Srbije…, navodi se u sramnom tekstu na Dodikovom portalu.

Kako saznajemo u Predsedništvu Srbije, Aleksandar Vučić se od nedelje, dana izbora u BiH do danas nije čuo ni sa kim iz izbornog štaba opozicije u Republici Srpskoj.

Add Comment