OVO JE ISTINA O POREKLU ŽELJKA MITROVIĆA! Ostaćete ZATEČENI DETALJIMA, ŠOK!

Željko Mitrović je srpski muzičar, osnivač i vlasnik Pink televizije i diskografske kuće City records. Važi za medijskog maga i jednog od najmoćnijih ljudi u srpskom šou biznisu.

Željkovi roditelji su majka Milka i otac Dragan koji je preminuo 2000. godine. U rodnom gradu je pohađao osnovnu školu i gimnaziju. Studirao je Pravni fakultet, ali ga nije završio. Želeo je da upiše džez akademiju Berkli, ali nije imao 30.000 dolara koliko je školovanje u ovoj ustanovi iznosilo. Uporedo sa biznisom koji je započeo, studirao je engleski jezik u oblasti menadžmenta na Berlicu.

1990 godine Željko se oženio pevačicom Sonjom Mitrović Hani. 1991. godine su dobili ćerku Sandru, a dve godine kasnije sina Aleksandra. 1994. godine su se razveli i nakon toga su ostali u dobrim odnosima. Mitrović je Sonji poklonio studio koji je osnovao 1988. godine.

Od 1995. godine je u braku sa Milicom (rođenom Pašić), direktorkom programa i muzičkim urednikom Pink televizije. 2000. godine su postali roditelji devojčice Kristine, a godinu dana kasnije se rodila Andrea.

Zdravstveni problemi U decembru 2010. godine Željku je pozlilo i ustanovljeno je da boluje od retkog oblika anemije, tzv. aplastične anemije. Dva meseca se lečio u nemačkoj onkološkoj bolnici „Maltezer Sent Frencikus“, a o njegovom zdravlju se brinula doktorka Nadežda Basara, rođaka njegove prve žene. Nakon toga je iznajmio vilu u Hamburgu i još mesec dana je bio pod nadzorom lekara.

Pošto je Mitrović u poslednje vreme radio i po 20 sati dnevno, doktori su smatrali da je to uzrok njegovog stanja. Potvrdili su da nema rak, leukemiju, hepatitis i i da su njegovi organi u odličnom stanju.

Početkom 2011. godine Željko je izjavio da mu je neko u hranu i piće sipao supstance koje dovode do aplastične anemije. Zbog toga je pojačao obezbeđenje i otpustio je stotinak radnika koji su o njemu širili tračeve. Policiji je podneo krivičnu prijavu protiv više osoba za koje je sumnjao da su ga trovale. U bolnici je ostavio svoju koštanu srž i kosu kako bi lekari uradili analize koje će to dokazati.

Potvrđeno je da su Mitrovićevi protivnici koristili šifrovane poruke pomoću kojih su komunicirali tokom rijaliti emisija koje su se prikazivale na drugoj televiziji. Spekulisalo se da su se na spisku osumnjičenih našli rođena sestra njegove supruge, Lola, njen muž Zlatko Krmpotić i Jure Zorčić, prvi direktor televizije „Pink Sl“.

Lola i Zlatko su podneli tužbu protiv Željka, a Jure je negirao navode da je proneverio milione i izjavio je da televizija „Pink Sl“ ima samo dugove. Rekao je da je otkaz dobio mejlom i da mu je Mitrović ostao dužan 35.000 evra.

U oktobru 2011. godine Željko je u emisiji kod Ognjena Amidžića rekao da je mesec dana trovan van Srbije i da istraga dobro napreduje.

Add Comment