ŽELJKO MITROVIĆ NAJAVIO DISKVALIFIKACIJU OVOG UČESNIKA! Ne prestaje da pravi incidente, a sada se oglasio i vlasnik televizije Pink!

Željko Mitrović iznenadio je danas sve kada se oglasio putem svog profila na Instagramu i potvrdio da će najverovatnije diskvalifikovati jednog od učesnika nove sezone “Zadruge”.

“Zadruga 6” se zahuktava, a Mitrović je već na korak do velike odluke da jednog od učesnika zauvek izbaci iz rijalitija.

Naime, Uroš Ćertić imao je već nekoliko gafova, najpre je zadrugara Lil Broksa vređao na nacionalnoj osnovi, pa je Jelenu Golubović polivao vodom i imao još nekoliko prekršaja zbog čega su Željku pratioci pisali da je vreme da kaskader izleti.

Izbaci onog nacionalistu iz “Zadruge” Uroša. Bruka i sramota kakvo odvratno ponašanje – napisao je gledalac, na šta je Željko odmah odgovorio.

Velike su šanse da se to desi – kazao je Mitrović.

Podsetimo, vlasnik televizije “Pink” doneo je pre neki dan odluku da se Uroš Ćertić kazni mesečnim honorarom zbog uvreda na verskoj osnovi u rijalitiju “Zadruga” pri sukobu sa Bilalom Brajlovićem.

Naime, Mitrović je takođe doneo odluku da novčani iznos, koji predstavlja 10% od ukupnog godišnjeg honorara, Uroša Ćertića ne zadrži produkcija rijalitija “Zadruga”, već da se u celokupnom neto iznosu uplati Ustanovi za brigu o nezbrinutoj deci u Sarajevu.

Ovom prilikom želimo da uputimo izvinjenje svim gledaocima islamske veroispovesti zbog ovog nemilog dogadjaja! Vaš TV Pink! – glasi saopštenje.

Podsetimo, Uroš je sinoć u naletu besa izgovorio jezive uvrede Bilalu Brajloviću, a snimak užasne svađe dospeo je u javnost i ogromne osude stižu na račun kaskadera zbog svog ponašanja.

Add Comment