OVO JE LJUBAVNICA S KOJOM JE KUBURA PREVARIO ŽENU! Zgrozićete se kada čujete koliko je MLAĐA (FOTO)

Mediji su brujali kada je Aleksandar Srećković Kubura svojevremeno uhvaćen u preljubi. Glumac i njegova tadašnja supruga bili su u centru skandala nakon što ju je on prevario sa sa 18 godina mlađom Petrom Radivojević.

Naime, Petra je rođena 16. aprila 1991. godine u Beogradu i ćerka je akademskog slikara Slavoljuba Radivojevića. Ona je od Kubure, mlađa punih 18 godina.

Završila je Akademiju umetnosti, a još tokom studija radila je kao organizator na mnogim projektima. Kreće se u umetničkim krugovima, dobra je prijateljica sa mnogim glumcima, a posebno je bliska sa Ivanom Dudić.

Njih dvoje su se upoznali na snimanju jednog studentskog filma, kada su otpočeli druženje a zatim i vezu.

Na fakultetu smo snimali studentski film i Petra je, kao organizator projekta, pozvala Kuburu da nam bude gost. Simpatije među njima odmah su se rodile, a ubrzo su otpočeli romansu. Njihova ljubav je isuviše očigledna, to smo svi primetili jer su njih dvoje gotovo nerazdvojni. Stalno izlaze zajedno, drže se za ruke, ljube… – ispričala je tada Petrina drugarica.

Ne bih ulazila u Kuburin odnos sa ženom, niti sam u mogućnosti da previše komentarišem aktuelnu situaciju. Šta će on da uradi nakon svega, na njemu je. Čuli smo se, ali ne bih da govorim o detaljima. Dete sam razvedenih roditelja, tako da mi je poznata ta situacija. Nije mu lako, ali to mora sam da reši – rekla je za “Blic” tada Petra, koja je u tom trenutku bila na završnoj godini Akademije umetnosti.

Podsetimo, Aleksandar i Marija su se nakon nemilog događaja navodno pomirili, ali činjenica je da niko od njih pomenuti događaj nije zaboravio. Ona je vratila bivšem suprugu milo za drago i takođe ga prevarila, a potom je usledio i konačan razlaz.

Add Comment