OVAKO IZGLEDA VILA EMIRA KUSTURICE U HERCEG NOVOM: Uložio BRDO PARA u nju, a OVAJ SRBIN MU JE KOMŠIJA

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Emir Kusturica ozbiljno zarađuje i od turizma, jer već duže vreme izdaje sobe i apartmane u Herceg Novom. Proslavljeni reditelj dosta novca je uložio u renoviranje vile na obali Jadrana, a njegova kuća je puna turista.

Kusta je vilu pametno iskoristio. Kuća je prostrana, ima desetak soba, a u prizemlju je veliki restoran, čiji se ulaz nalazi na samom šetalistu pored mora. Objekat ne izgleda luksuzno, ali dovoljno je lep i prostran da privuče turiste iz raznih krajeva. Ljudi boravak uplaćuju upravo zbog njega, jer ga mnogi poštuju i čast im je da budu njegovi gosti – otkriva naš izvor i dodaje da je Emir ranije često posećivao Herceg Novi.

– Zbog svojih angažmana on sada nema vremena da dolazi kao nekad, a pre je često bio ovde. Kad god je dolazio, ponašao se normalno i nikada nije izigravao veličinu, iako mu se može. Uglavnom je sedeo u restoranu ili šetao sa suprugom Majom – završava izvor za Kurir.

Vila Emira Kusturice nalazi se preko puta dva apartmana koje izdaje Mateja Kežman. Kako kažu meštani, oni se nikad ne pozdravljaju iako su komšije.

Add Comment