SKRIVAO SE JAKO DUGO! ONA JE TA: Pogledajte koja POZNATA DAMA JE NOVA DEVOJKA Sergeja Trifunovića: (FOTO)

Već godinama šira javnost nestrpljiva je da sazna ko je nova devojka Sergeja Trifunovića i čime ga je to osvojila te ljubomorno njen lik i identitet čuva od očiju brojne publike. Dramski umetnik nikada svoj privatan život nije davao na tacni, bilo da se zabavljao sa nepoznatim ili pak popularnim i uspešnim damama poput Kristine Kovač ili Nataše Bekvalac.

Ni ovoga puta u tom smislu on nije želeo da pravi ustupke, ipak čini se da ga je dobra atmosfera na bratovljevoj svadbi ponela te je otkrio više nego što je imao u planu.

Naime, na venčanju Baneta Trifunovića i Tihane Lazović, na jednom vojvođanskom salašu dramski umetnik uživao je u društvu atraktivne plavuše za koju su svi odmah posumnjali da je nova devojka Sergeja Trifunovića.

Svaka polemika postala je suvišna kada je Sergej na svom “Instagramu” podelio fotografiju sa pomenutom damom u komentaru stavivši srce, što je učinila i ona.

Nova devojka Sergeja Trifunovića po svemu sudeći je hrvatska umetnica Lućija Travičić, koja obožava tetovaže, slatkiše, životinje i putovanja.

Add Comment