PROCUREO PUTINOV TAJNI PLAN Zapad se trese u strahu zbog njega

Nema ni najmanje sumnje da se pred našim očima odvija duga i pažljivo planirana akcija.Verovatno su obrisi ovog plana počeli da se pojavljuju već 2014-2015 kada se Rusija, pošto je dobila uzvratni udarac ujedinjenog Zapada, povukla na svoje istorijske granice.

Plan dobija sve više detalja, svi zaključci su izvučeni iz poslednje borbe 2014-2015. Rešani su problemi, akumulirane rezerve, razrađeni scenariji.

Zamena uvoza je uključena u potpunosti. Testiran je interni sistem međubankarskog plaćanja. Pripremljeno je najnovije naoružanje i prenaoružavanje svih rodova oružanih snaga.

Pripremljene su rezerve, pripremljene su mega inekcije u privredu da se ona osposobi i nesmetan restart u određenom trenutku – trenutku hiperinflatornog skoka dolara.

Lavrov je otvoreno govorio o suptilnosti i višedimenzionalnosti plana. Ovo je nagovestio general-pukovnik Oružanih snaga Rusije Šamanov kada je opisivao vojne operacije u Ukrajini kao pripremu za drugi nivo plana.

I sam Putin je o tome rekao: „Rusija ostaje deo svetske ekonomije. I u tom pogledu, mi nećemo da oštetimo sistem svetske privrede u kome se i sami nalazimo, i u meri u kojoj se nalazimo. Stoga, čini se da naši partneri to treba da shvate i ne postavljaju sebi zadatak da nas izguraju iz ovog sistema“.

U tom kontekstu, Kina pažljivo prati korake Rusije. U Kini čekaju, procenjuju, posmatraju, da Rusija ne posrne. I čim Moskva bude imala, po njihovom mišljenju, potpuni vojni uspeh, onda će se ona uključiti. Takođe, bez sumnje po planu.

Naređenje Putina o prevođenju snaga za obuzdavanje ruske vojske na poseban način borbenog dežurstva“ odvija se po ovom planu. Kao što se vidi Rusija podiže ulog.

Panika gura Evropu na sve više nepromišljenih akcija. Neke od sankcija donete su tako ishitreno da to njima šteti mnogo više nego Rusiji.

Posebno je nepromišljeno ulaziti u takva neprijateljstva sa ratnom mašinom Rusije koja ima strateško i taktičko nuklearno oružje, sa nosačima koje danas ne detektuje nijedna PVO na svetu.

Add Comment