SUPRUGA MI SE U SUZAMA JAVILA I NAPISALA DA ĆE MOJU MAJKU PRIJAVITI POLICIJI …Kad mi je poslala sliku iz dječije sobe VRISNUO SAM OD ŠOKA

SUPRUGA MI SE U SUZAMA JAVILA I NAPISALA DA ĆE MOJU MAJKU PRIJAVITI POLICIJI …Kad mi je poslala sliku iz dječije sobe VRISNUO SAM OD ŠOKA, NIJE VALJDA MOJA MAJKA OVO URADILA?

Na prvom sastanku mi je rekla obožava svoju samostalnost, da je jaka i nezavisna žena koja sve radi sama, niko je ne kontroliše i nikom ne odgovara. Ne voli da se grli, da se mazi i ako se možda nekad u budućnosti i desi nešto između nas, da budem spreman na to.

Ono što sam ja u njenim očima video dok mi je to pričala, je jedno nežno žensko biće, toliko istraumirano i ispovređivano prošlim iskustvima, da nema predstavu šta je to ljubav, šta znači toplina i podrška koju dobiješ od strane partnera. Rešio sam ipak da se borim za nju uprkos tom stavu, zato što je stvarno imala toliko kvaliteta koje nijedan iole normalan muškarac sa zdravim stavovima ne bi ispustio iz ruku.

Evo je godinu dana kasnije, leži pored mene u krevetu, ljubi me u obraz i umiljava se se kao malo mače. Obožavam je, neizmerno mi je drago što smo uspeli da zacelimo sve te rane, i da možemo lepo da funkcionišemo.

Ispovesti.com

Add Comment