“Jučer se udala moja najbolja prijateljica za mog bivšeg dečka…

Jučer se udala moja najbolja prijateljica za mog bivšeg dečka…

Iako sam joj cijelo vrijeme kroz njihovu vezu pričala kako mi to ne smeta i kako je sve u redu, kada je došla do mene i rekla mi da se udaje, te me pitala da li joj želim biti kuma nije mi bilo svejedno… za kumstvo sam naravno pristala… cijelo veče plesala sam i ludirala se samo kako bi zaboravila na njih, a onda sam ujutro dobila poruku:

“Na njenom mjestu mogla si stajati ti samo da si te noći rekla nije mi svejedno…”

Neki momak je pisao skoro da mu smeta što mu roditelji sve obezbediše – stan, poslove, kola, našli ženu, tobož borba jača čoveka. E pa da čuješ momče i drugu stranu medalje – podstanar sam od 19. godine, iselila se zbog psihički bolesnog oca, pola plate samo na kiriju ode.

Stan iz doba Tita, parket, nameštaj se raspada, buđ, prokišnjava a stanodavca zabole. Kasnim li s kirijom, letim. Još živim sama, s cimerkama sam tek zlo prošla (skrtice, štrokavuše, aljkavice do prikrivenih sociopate i lezbača), nisu sve bile takve al o5. Poslodavac me šalta s ugovorima od po mesec dana, plaća minimalan na račun, prekovremeno se podrazumeva, opaske o mojim “nesposobnostima”;

trošim po 3 h u gradskom prevozu dnevno. 4 propale ozbiljne veze iza sebe, muka mi je od zabavljanja i veruj mi je ugovoren brak sve draža opcija. Sa 34 me sramota što nemam ništa iza sebe…Cenite potporu roditelja, neprocenjiva je.

Add Comment