Žene tokom ONIH stvari vole da se dodiruju tamo dole: Evo zašto ne smete u tome da ih sprečavate

Mnogi muškarci se zbune kada tokom sesa devojka počne da se doiruje i iako su oni tu i trude se da joj pruže zaovoljstvo.

Neki se uvrede i shvate to veoma lično, ali razlog zašto to žene rade je veoma bezazlen i zapravo u njihovu korist. Muškarac često zna i da spreči ženu kada u sesu počne da se doiruje jer misli da joj je on dovoljan i to što ona sebe dodiruje shvata kao uvredu za svoj ego.

Žene ističu da im se dešavalo da se muškarac ponaša kao da ga je emotivno povredila žena koja je u toku sesa spustila ruke. Kada se žena sama doiruje tokom sesa, muškarci reaguju na dva načina: pomisle da ne uzbuđuju ženu dovoljno i uvrede se, ili na to gledaju pozitivno kao da žena želi da mu pokaže šta joj se dopada.

To što se žena dodiruje tokom sesa nije ništa loše i nema nikakve veze sa sekualnim sposobnostima muškarca. Žene dosta i svaka zna šta je to što je najviše uzbuđuje i šta voli da radi u sesu. Pored toga, kako su muškarci vizuelna biće, gledati devojku dok se sama doiruje može da bude veoma uzbudljivo.

(Telegraf.rs)

Add Comment