PORUKU SAM GREŠKOM POSLALA SVEKRU : Stigla Mi Je OVA Njegova Poruka, ODMAH SAM POKUPILA STVARI I NAPUSTILA KUĆU

PORUKU SAM SLUČAJNO POSLALA SVOM SVEKRU, A TREBALA SAM MUŽU: Stigla mi je ova njegova poruka, ODMAH SAM POKUPILA STVARI I NAPUSTILA KUĆU

PORUKU SAM SLUČAJNO POSLALA SVOM SVEKRU, A TREBALA SAM MUŽU

Moj ujak je, može se reći milioner. Poseduje firme i objekte. Ima ćerke bliznakinje. Pre nego što je stekao to sve, ujna i ujko su živeli teško. Nisu imali ni mašinu za veš, u kući je bilo toliko hladno da su se prsti lepili za svaku bravu. Kada je krenuo da zarađuje, sav novac je ulagao u obrazovanje dece.

Po njihovim željama, poslao ih je na koledž u inostranstvu. Platio im studije i tek posle krenuo da ulaže u kuću i sebe. Obe su sad uspešne, a ujna i dalje zna da im zada kad dođu da sa njom kopaju baštu, kose travu itd. Jednom je jedna od njih dve prokomentarisala da joj je puno da da toliki novac za neku jaknu.

Ali joj zato nije bilo puno da plati operaciju na privatnoj klinici jednom dekici koji joj ništa ne dođe. Sa njima mogu pričati o svemu, godinama su ostale iste i isto se volimo. Onda dođem kući, a meni se drugarica hvali kako je naručila čektice za šminku online i kako je bunda na njoj prava. Eto toliko o tome.

Add Comment