OGLASILA SE NAŠA VODITELJKA NAKON ŠTO JE NJEN BIVŠI MUŽ DOBIO DETE SA 10 GODINA MLAĐOM: Ovo smo svi ČEKALI

Ćerka folk pevača Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović postala je juče majka devojčice kojoj su ona i njen deset godina stariji suprug dali ime Dominika.

Naime, muž Helene Topalović, Dragan Aleksić je pre braka sa njom, bio u braku sa nekadašnjom voditeljkom televizije “Happy” Jelenom Dimitrijević, sa kojom ima dete.

Po svemu sudeći malo je falilo da se Helenina i Draganova ćerka rodi na isti dan kada njegova bivša žena slavi rođendan. Helena se porodilia juče, a da se to desilo samo dan kasnije, danas, Dominika i Jelena bi slavile rođendan istog dana.

Jelena je danas na svom storiju na Instagramu pokazala kako teku pripreme za njen rođendan. Veliki kombi sa dekoracijama je stigao na njenu adresu, pa je ona odlučila da se javno pohvali:

“Kreću pripreme za moj rođus. Samo sa najboljima”, napisala je Jelena i zaintrigirala mnoge, a izgleda da će ovo biti jedna luksuzna proslava za njene najbliže.

Podsetimo, Dragan Aleksić, kako je pisao portal “24sedam” bogati je biznismen, koji u Dubaiju poseduje zgradu od čak 20 spratova. Svoju suprugu obasipa skupim poklonima, a trudi se da zajedno, što češće borave na egzotičnim destinacijama.

(Espreso.rs/Blic)

Add Comment