ONA JE FAVORIT U ZVEZDAMA GRANDA! Studira TEŽAK FAKULTET, a tek da joj VIDITE DEČKA, kakav FRAJER

Bliži se trenutak kada ćemo saznati ko će biti pobednik ove sezone „Zvezda Granda“, a među sedamnaest finalista nalazi se Martina Jozinović čiji muzički put prošao i te kako zapaženo, pa sad važi za velikog favorita.

Talentovana dvadesettrogodišnja devojka dolazi iz Beča gde danas živi i studira nutricionizam, a malo ko zna da je zapravo iz Kaknja, iz Bosne i Hercegovine.

Marija Šerifović joj je oduvek bila muzički uzor, mada nije ni slutila da će upravo jednog dana imati priliku da sa njom radi na usavršavanju svog pevanja.

  • Iz Bosne sam ali živim u Beču, pa zbog toga često s Marijom radim online. Kada je snimanje dođem par dana ranije da bih vežbala – objasnila je takmičarka za Grand.

Kada je prvi put stala pred čuvenu osmorku i zapevala „Kao moja mati“ malo je bilo onih koji su poverovali da joj je pevanje samo hobi.

  • Ti si zaista bila najbolja u Sarajevu na audiciji, večeras kada si počela bio je jedan falš, pa se Bosanac odmah uhvatio za panik. Dobro je da si se odmah izvukla – rekao je Saša Popović tom prilikom.

Martina važi i za izuzetno atraktivnu devojku i svojim objavama redovno oduševljava pratioce na Instagramu. Nju je u prvoj emisiji došao da podrži dečko, kojem nije bilo svejedno dok je Martina nastupala pred žirijem, a mnogi su komentarisali da su prelep par i da je on pravi dasa, a ona nestvarna lepotica.

(Espreso.rs/Blic)

Add Comment