ISPOVEST KOSTINE DRUGARICE IZ MUZIČKE ŠKOLE: Kobnog dana trebalo je OVO da URADIMO!

STRAVIČNA tragedija koja se dogodila 3. maja u OŠ “Vladislav Ribnikar” na Vračaru u Beogradu, prilikom čega je trinaestogodišnji dečak ubio osam svojih školskih drugara i radnika obezbeđenja, a ranio njih sedmoro, ostavila je velike posledice na sve građane.

Naime, svi su u šoku kako je to moglo da se dogodi tako finoj porodici i kako se to ponašanje ranije nije ispoljilo, već je dečak uvek ostavljao utisak mirnog i kulturnog deteta, dobrog đaka i uspešnog u svojim vannastavnim aktivnostima.

Kako kažu oni koji poznaju dečaka, on je kobnog dana, 3. maja, nakon nastave u školi “Vladislav Ribnikar”, trebalo da ima i čas u muzičkoj školi, koju je pohađao.

Njegovi drugovi iz grupe u muzičkoj školi potpuno su u čudu nakon tragedije i, kako su ispričali svojim poznanicima, niko od njih nije primetio da on ima takve sklonosti ili da planira takvo zlo.

Ja sam taj dan trebala da budem sa njim na solfeđu. Ne mogu da verujem da je mogao to da uradi. Uvek je bio jako miran i dobar, smejao se, družio se sa nama, uopšte ga nismo izbegavali – kaže drugarica iz muzičke škole.

Trinaestogodišnji počinilac ovog nemilog događaja je po svemu sudeći, bio izuzetno inteligentan i pametan dečko.

Njegovi dani su bili ispunjeni različitim hobijima, od muzičke škole, do košarke, karatea, spremanja za takmičenja, streljane i slično, a ljudi koji su govorili o njemu, bili su jednako iznenađeni njegovom sposobnošću da počini ovakav masakr.

Add Comment