ISPLIVALI DETALJI O ŽIVOTU DEČAKA UBICE Ovo se tvrdi da K.K. nije dozvoljavao u njegovom prisustvu

Majka učenice Osnovne škole „Vladislav Ribnikar” T.S. kaže da nije primetila ništa čudno kod uhapšenog K. K (13), kao i da nije bio zavisan od video igrica.

Ona je objasnila da je njena ćerka bila drugarica K.K. (13), te da su se oni povremeno viđali, a da su se poznavali od januara. Upitana da li su tačni navodi iz ministarstva da je dečak na polugodištu bio prebačen u drugo odeljenje, ona je rekla za jednu televizijsku stanicu, da nije istina da je prebačen zbog razloga koji se navode u medijima.

“On nije bio zlostavljan. Bio je voljeno dete roditelja koji su vrhunski intelektualaci, a takođe je bio voljen i od strane društva”, objasnila je ona. Sada se nameće da je on bio zlostavljan i da nije bio voljen, rekla je ona.

“Nisam primetila ništa čudno i neobično kod dečaka K. K (13). On je bio odličan đak, i išao je na takmičenja iz istorije. Pristojan je”, istakla je ona.

Objasnila je da dečak nije dozvoljavao njenoj ćerci da puši cigarete u njegovom prisustvu.

“Meni je odgovaralo da je drži daleko od tih stvari. On nije imao veliko društvo, ali nije bio zavisnik od igrica”, rekla je Savarese.

Kako je objasnila, meni je važno da moje dete nastavi život sa što manjim posledicama, da i ja nastavim sa što manjim posledicama, kao i ljudi koje volim i koji su mi bitni.
“Mnogo su se pomerile granice ispada”, zaključila je ona, prenosi Tanjug.

Add Comment