PREDVIDEO JE ZEMLJOTRES U TURSKOJ, SADA IMA JOŠ JEDNU CRNU PROGNOZU! KRITIČNI SU OVAJ DATUM I OVA LOKACIJA

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Hugerbets je naveo će da do prirodne katastrofe doći u južno-centralnom delu Turske kod Sirije, Libana i Jordana, a sada ima novu “prognozu”.

Holanđanin Frank Hugerbets šokirao je svet nakon što je tri dana posle njegovog upozorenja veliki zemljotres pogodio Tursku i Siriju. On je 3. februara na Tviteru objavio da će ovu zemlju pogoditi zemljotres jačine 7,5 stepeni Rihtera, što se i dogodilo u ponedeljak 6. februara.

Hugerbets je tada naveo će da do prirodne katastrofe doći u južno-centralnom delu Turske kod Sirije, Libana i Jordana. Sada se, međutim, ponovo oglasio, doduše na Fejsbuku, najavljujući nove snažne seizmičke akivnosti narednih dana.

“Najverovatnije oko 8. februara, najverovatnije magnitude 6. Postoji mala mogućnost većeg seizmološkog događaja. Naknadni potresi nastaviće se u centralnoj Turskoj i mogli bi da dostignu magnitudu od 5 do 6”, napisao je.

Tursku i Siriju je pogodio je zemljotres jačine 7,8 stepeni Rihterove skale, a potom i slabiji od 7,5 stepeni.

Prema poslednjim podacima, broj poginulih u katastrofalnom zemljotresu iznosi 8.364, javlja Gardijan. Najmanje 5.894 ljudi je umrlo u Turskoj, dok je 2.470 umrlo u Siriji, javlja Gardijan, prenoseći upozorenje SZO da bi ukupan broj mogao stradalih mogao da dostigne do 20.000.

Add Comment