BILA JE SKANDAL MAJSTOR, OPTUŽILA GASTOZA DA JU JE TUKAO: Totalno se POVUKLA IZ JAVNOSTI, a danas izgleda OVAKO

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Nekadašnja kontroverzna pobednica rijalitija “Parovi”, Zorica Dukić, povukla se iz javnosti.

Zorica Dukić pobedila je u prvim “Parovima” sa tadašnjim dečkom Milošem Vukovićem. Godine 2015. opet je ušla u “Parove” i bila u kratkotrajnoj i burnoj vezi sa Nenadom Marinkovićem Gastozom.

Ta romansa je okončana kad je Dukićeva optužila Gastoza da ju je tukao.

Iako je više ne viđamo na malim ekranima, Zorica je aktivna na svojim društvenim mrežama, te često sa svojim pratiocima deli svoja izdanja i trenutke, a mnogi pozitivni komentari dokazuju da i dalje pleni lepotom i atraktivnim izgledom.

Mnogi su primetili da je Dukićeva imala u međuvremenu čitav niz intervencija na licu, da je dodatno povećala usne. Ona je odlučila i da ukloni mladež sa lica, po kojem je bila prepoznatljiva.

Podsetimo, njihova ljubavna priča je bila veoma turbulenta, od konstantnih svađa i raskida pa pomirenja, pa su na kraju rešili da stave tačku na svoj odnos i svako je krenuo svojim putem.

Da se znalo da Zorica vodi glavnu reč u toj priči, gledaoci kraj malih ekrana imali su priliku i da vide dok su bili učesnici rijalitija ali ne i sve što se dešavalo tamo.

Naime, deo koji nije bio prikazan na televiziji je kada Zorica sređuje nokte posle tuširanja a Gastoz je za to vreme čačka i vuče ka sebi i ometa. Ona ga sve vreme opominje da prekine i da se ponaša pa mu u jednom momentu tako snažno udara šamarčinu da mu se glava okrenula.

Zbog ovog svog postupka se brzo pokajala.

Add Comment