BILA JE U KUĆI VOLŠOVIH I ZNALA VELIKU TAJNU O NJIMA: Istina je izašla na videlo, svet zanemeo pred ovim otkrićem

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Tužilaštvo je podiglo optužnicu protiv Brajan Volša (46) za ubistvo njegove supruge Ane (39), na osnovu brojnih posrednih dokaza, ali mnogi očekuju da će na novom glavnom pretresu 9. fabruara izaći sa još jačim argumentima. Jedan od njih može biti i svedok – insajder, bebisiterka koja je kritičnih dana bila u domu porodice Volš u varošici Kohaset kraj Bostona.

Tužilaštvo koje vodi postupak o ubistvu Ane Volš, skupilo je dovoljno dokaza da podigne optužnicu protiv njenog supruga Brajana, koji je optužen za njeno ubistvo. Dokazi su brojni i svi upućuju nedvosmisleno na Volša, ali su svi posredni. To su krvave mrlje i oštećeni krvavi nož pronađeni u podrumu njihove kuće u varošici Kohaset kraj Bostona, snimci kamera za video-nadzor i signal mobilnog telefona pomoću kojih je rekonstruisano kretanje Brajana Volša kritičnih dana.

Tu su i račun za kupovinu sredstava za čišćenje u vrednosti od 450 dolara, lažna priča pomoću koje je Brajan pokušao da zavara policiju, sebi izgradi alibi i oteža istragu. Policija je pretražila i dve deponije gde je završavalo đubre iz Kohaseta i tamo je pronađena ručna testera, krvava krpara, ambalaža od sredstava za čišćenje koje je Brajan kupio u depou, zaštitno odelo na kome su sa unutrašnje strane biološki tragovi optuženog, a sa spoljašnje krv.

Tu su i podaci Gugl pretrage za koje tužilaštvo tvrdi da ih je ukucao Brajan Volš, a prve fraze su zabeležene 27. decembra 2022. godine, kao što su: „Koja država je najbolja za razvod“, ali i „Kako se osloboditi tela žene teške 52 kilograma“, „Kako raskomadati ljudsko telo“, „Koliko dugo pre nego što telo počne da miriše?“, „Kako zaustaviti telo od raspadanja“, „Šta se dešava kada delove tela stavite u amonijak“, „Možete li biti optuženi za ubistvo bez tela“, „Da li može da se utvrdi identitet tela ako se unište, smrskaju zubi“. Tu je i fraza koja ukazuje na mogući motiv zločina: “Kako možeš da naslediš nekoga ko je nestao“.

Ipak, iako ubedljivi i formiraju čvrstu priču koju će tužilaštvo pokušati da dokaže, advokatica odbrane Trejsi Majner je poručila da je jedna stvar sakupiti dokaze za optužnicu, ali da je potpuno druga stvar dokazati tu optužnicu na sudu.

Brajan Volš je optužen 17. januara za ubistvo supruge Ane, a u prvom izjašnjavanju izjavio je da nije kriv. Novo pojavljivanje Brajana Volša na sudu je zakazano za 9. februar, a američki mediji očekuju da tužilaštvo za to vreme nije sedelo skrštenih ruku i da će Brajanu Volšu spremiti neprijatno iznenađenje.

To može da bude svedok-insajder, bebisiterka koja je kritičnih dana bila u kući Volšovih u Kohasetu, ali može da bude i svedok koji će opisati šta se dešavalo prethodnih nedelja i meseci. Zna se da je 2014. godine Ana prijavila Brajana za pretnje i to je ostalo zabeleženo i biće predstavljeno sudu, ali svedočenje bebisiterke koja je čuvala decu 1. januara može dati odgovor na mnoga pitanja.

Do bebisiterke nije došao nijiedan medij, a Brajan Volš je izjavio da je ona došla 1. januara oko 15 časova i da je čuvala decu kada je on otišao u nabavku i u posetu svojoj majci u susednom mestu. Bebisiterku je Brajan pominjao i kasnije, da je 2. januara čuvala dvoje dece, dok je on sa jednim otišao navodno da mu kupi sladoled, ali se kasnije ispostavilo da je slagao policiju i da nije pomenuo kupovinu sredstava za čišćenje u depou koje je platio 450 dolara u gotovini.

Misteriozna bejbisiterka je jedina osoba koja je ulazila u kuću nakon što je, prema tvrdnjama tužilaštva, Brajan Volš ubio suprugu Anu i oslobodio se njenog tela i stoga njena priča može da bude od velike važnosti za čitav proces.

Ana Volš nestala je 1. januara a poslednji put ju je video porodični prijatelj Džem Mutlu koji je sa Volšovima dočekao Novu godinu. Anin nestanak prijavio je njen poslodavac iz Vašingtona 4. januara.

Brajan Volš je prvo uhapšen zbog ometanja istrage i davanja lažnog iskaza policiji, da bi 17. januara bio optužen za ubistvo Ane Volš, rođene Beograđanke i majke troje dece od 2, 4 i 6 godina.

Add Comment