ISPLIVALA JEZIVA PORUKA KOJU JE ANA NAPISALA SAMO NEKOLIKO SATI PRE NESTANKA: Ispisana je CRVENOM BOJOM, evo o čemu je REČ

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Jezivu belešku koju je napisala jarkocrvenim slovima Ana Volš koja se raduje predstojećoj godini sa novogodišnje zabave samo nekoliko sati pre nego što je nestala, ekskluzivno može da otkrije The Post.

-Vau! 2022…Kakva godina! Pa ipak, mi smo i dalje ovde i zajedno! Učinimo 2023. najbolju do sada! Mi smo autori naših života…hrabrost, ljubav, istrajnost, saosećanje i radost. Ljubav, Ana“, glasi zlokobna poruka, ispisana na jednoj strani kutije šampanjca.

Na drugoj strani kutije piše: „Džem, Ana, Brajan 2023!, navodi Vašington post.

Šampanjac se nalazi u trpezariji kuće u Kohasetu u kojoj su živeli Ane i njen suprug Brajan Volš, a koja je netaknuta od zabave, kojoj je takođe prisustvovao porodični prijatelj Džem Mutlu.

Njihov prijatelj, inače i Anin nadređeni, je izjavio ranije da te noći ništa nije ukazivalo da će se nešto loše desiti.

  • Grlili smo se, slavili i nazdravljali, zaista nije izgledalo da imaju nekih problema… – rekao je Mutlu za CBS.

Mutlu, a i Brajan su izjavili da je Mutlu otišao iz njihove kuće oko 1.30 posle ponoći. Takođe, Brajan tvrdi da ga je supruga probudila nešto posle 6 ujutru rekavši da ima mora hitno u Vašingtonu zvog posla i da je potom otišala na aerodrom, Tada ju je navodno i video poslendji put.

Međutim, ekskluzivne fotografije Vašingtom Posta takođe pokazuju dva pasoša koja leže na radnoj površini kuće para.

Policija je prethodno saopštila da nema evidenciju da je Ana tog jutra zvala Uber, a zanimljivo je i da je njen telefon lociran 2.januara u njihovoj kući.

Add Comment