SADA JE POZNATO ŠTA SE DOGODILO 2. JANUARA U 3:14 UJUTRO: Najnoviji detalji nestanka ANE VOLŠ!

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Više od dve nedelje nema informacija o tome šta se dogodilo Beograđanki Ani Volš (36), koja je nestala 1. januara u Kohasetu, u Masačusetsu. Njen suprug Brajan Volš uhapšen je zbog ometanja istrage, a prema novim informacijama, on će ponovo biti saslušan pred sudom 9. februara.

Istraga nestanka Ane ne prestaje da intrigira javnost, a dosad su isplivale razne informacije o životu supružnika Volš. Beograđanka je nestala 1. januara, a njen nestanak prijavljen je tek nekoliko dana kasnije i to od strane zaposlenih u obezbeđenju kompanije u kojoj je radila.

Iako je Brajan ranije pred sudom tvrdio da je on kontaktirao kompaniju u kojoj je njegova supruga radila, prema policijskom izveštaju, zapravo je zaposleni Tišman Spajer kontaktirao supruga. Nakon što im je on rekao da nije prijavio nestanak supruge, iz kompanije su odlučili da to urade.

Takođe, američki medij Boston25 navodi i tačno vreme kada je lociran signal Aninog telefona.

Izveštaj otkriva da je Anin telefon poslednji put “pingovao” (beležio signal) 2. januara u 3:14 ujutro u Kohasetu i da je “udario u toranj” na Reservoir Roadu u tom mestu. On se nalazi na manje od milje od kuće koju iznajmljuju Volšovi – navodi taj medij.

Podsetimo, slučaj nestanka Ane Volš već dve nedelje prati američka i srpska javnost. I dalje nije poznato šta se dogodilo 1. januara, kada se trag Beograđanki izgubio

Add Comment