PREMINUO MARKO ZARUBICA!

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Fotograf Marko Zarubica izgubio je bitku sa opakom bolešću, potvrđeno je danas.

Sarađivao je sa velikim muzičkim imenima poput Marine Tadić, Nikoline Pišek, Savom Perovićem i mnogim drugima, a na njega je najveći utisak ostavila Svetlana Ceca Ražnatović.

U intervjuu za ”Pulsonline” je priznao da je još kao mali sebe video kao fotografa, ali i da je voleo da pozira ispred objektiva što svedoče mnoge fotografije koje su objavljene na njegovim društvenim mrežama.

Pre nešto manje od dva meseca objavio je fotku iz bolnice ispod koje je detaljno opisao kroz šta je prolazio tokom lečenja opake bolesti.

Pre godinu dana prva kap je krenula mojim venama, sećam se tog straha i kako sam gledao dok kroz sistem kreće prva terapija i prva kap ulazi u moj krvotok, sklopio sam oči i čekao da osetim reakciju… proslo je par minuta i shvatio sam da nema posebnog osecaja i reakcija, lagano telo je prihvatalo sve u prvi mah, danas one uzimaju danak i pomalo sam preumoran.

Umoran sam, godinu dana, 17 hemoterapija koje me remete u svemu, i pored lude energije, svih planova i prihvatanja jednostavno sam premoren i željan da odmorim od svega – napisao je Marko između ostalog.

Add Comment