“IMAO SAM JEDAN PROBLEM SA NJIMA!” Stanodavac koji je izdao kuću Volšovima otkrio važan detalj, kamere bi rešile sve, ali…

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Muž nestale žene iz Masačusetsa Ane Volš je navodno pitao svog stanodavca da li ima postavljene nadzorne kamere, tvrde novi izveštaji. Brajan Volš se navodno čudno ponašao nakon što je Ana nestala, javljaju američki mediji.

Kako izveštava američki kanal 25news, oglasio se stanodavac koji izdaje kuću porodici Volš. Rekao je ga je u četvrtak telefonom pozvao Brajan i obavestio ga da je Ana nestala. Brajan je takođe navodno postavio pitanje vlasniku kuće da li ima kamere za video-nadzor na bilo kojoj od svojih zgrada.

Piter Kapokoli, od koga je par iznajmljivao kuću au Kohasetu, potvrdio je za Fox news da na njegovom imanju nema sigurnosnih kamera.On je takođe rekao da nije odlazio u kuću, budući da je na imanju još uvek veliki broj policajaca koji pretražuju svaki detalj. “Oni su stanarinu uvek plaćali na vreme. Jedini problem koji sam imao sa njima je zbog njihovog psa koji preglasno laje”, rekao je Piter.

Podsetimo, potraga za nestalom majkom troje dece Anom Volš prebačena je sa južne obale na severnu obalu nakon što se njen muž pojavio na sudu. Istražitelji su rekli da su krv i oštećeni nož sa krvlju pronađeni u kući bračnog para. Tužioci takođe navode da je njen suprug kupio sredstva za čišćenje u vrednosti od 450 dolara pre nego što je njen nestanak prijavljen vlastima.

Add Comment