TUGA: Preminula LEGENDA! Teniski svet se oprašta od velikana, oglasio se i srpski as!

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Legendarni teniski trener, Nik Bolitjeri, preminuo je u 92. godini života u svom domu, a putem društvenih mreža od njega se opraštaju mnogobrojni teniseri i teniserke.

Još 20. novembra u javnost je izašla vest da je Bolitjeri umro, vrlo brzo je to demantovano, ali ovoga puta su se oglasili i brojni teniseri i teniserke kojima je Nik bio mentor.

Između ostalog se putem Instagrama oglasio i Filip Krajinović, koji je okačio fotografiju iz mladosti sa Boletijerijem uz koju je ostavio oproštajnu poruku.

Hvala ti za sve legendo, nedostajaćeš mi – stavio je Filip uz emotikon slomljenog srca.

Dosta dužu oproštajnu poruku ostavio je Tomi Has, koji je upravo pod vođenjem Bolitjerija svojevremeno dostigao drugo mesto na ATP listi.

Toliko uspomena, ne znam gde da počnem. Niki, hvala ti za tvoje vreme, znanje, povećenost, ekspertizu i želju da podeliš svoje znanje i da me mentorišeš. Dao si mi mogućnost da pratim svoje snove. Bio si sanjar i pretvarao si snove u javu, pionir našeg sporta i jedan koji se neće ponoviti. Nedostajaćeš mi u akademiji, nedostajaće mi naše priče o tenisu, kako pokazuješ svoj ten, blistave zube. Nedostajaće mi golf sa tobom, tai-či, pokušaji da me “prevariš”, izjedanje Snikersa i trčanje u grmlje posle toga… I to što sam slušao sve tvoje planove čak i sa 91 godinom starosti. Hvala još jednom za sve – napisao je Nemac.

Add Comment