JOVANA JEREMIĆ OBJAVILA FOTOGRAFIJU IZ BOLNICE I RASPLAKALA SVE: Sa njom je i ćerka Lea, LEKAR je predložio OVO

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Jovana Jeremić na svom Instagram profilu je objavila veoma emotivnu i lepu fotografiju na kojoj je sa ćerkom.

Fotografija je nastala odmah posle porođaja, a mi po prvi put vidimo kako je tada voditeljka izgledala.

“Naša prva fotka 24.8.2018. Moj brat je pronašao sliku i poslao mi. LEA. Od prvog momenta kada je došla na svet bila je moja. Kada su je prislonili na moje grudi, nije plakala. Odmah me je prihvatila kao da se znamo već 3 života. Nikada me nije namučila, a mogla je. Nas dve smo izgurale sve. I tek ćemo. Naša granica je nebo. Samo hrabro. Znaš kako mama kaze: Mommy loves you the most, Lea”, napisala je voditeljka.

Inače, Jovana koja je bila pobornik prirodnog porođaja, morala je da ode na carski rez, i ta ideja ju je preplašila.

Ovako je ona govorila posle porođaja.

Ja sam Georgina koja je prenela trudnoću pet dana. Dozvoljeno je do dvanaest, često lekari kažu da je termin pogrešno izračunat. Pobornik sam prirodnog porođaja, međutim, nije bilo bolova, dete nije htelo da izađe. Onda smo pribegli blagom metodu indukcije. Meni je tada odmoglo to što sam sportistkinja i što sam dobro utrenirana, sve sportistkinje imaju problem sa jakim grlićem materice pa se često porađaju na carski rez. Prvo smo krenuli tako, pomoću vaginaleta, i pošlo nam je za rukom, normalno sam se otvorila i ušla u porođaj. Međutim, tada je došlo do promene – rekla je za Blic i nastavila:

Došao je lekar i rekao da treba preći na carski rez jer su pali tonovi bebe, srčani otkucaji, tako da ne bi valjalo da se nastavi sa prirodnim porođajem. Predložio je da pređemo na carski rez i tako je bilo. Ja zaista nisam htela da odustanem od prirodnog porođaja, negde sam se toga najviše i bojala. Bukvalno sve do 27. godine, do sada kad sam se ostvarila kao majka, nisam primila ni injekciju, a tek ne da me neko seče. To je bio moj najveći strah u životu.

Prvo sam primila epidural, a zatim spinalnu anesteziju i sve sam posmatrala. Pomoću te anestezije ne osećaš ništa. Tresla sam se od straha. Odabrala sam da budem budna iz tri razloga. Prvo mi je lekar preporučio spinalnu anesteziju. Drugi je bio činjenica da nema razloga da me za tih 15 minuta koliko zahtev traje totalno opijaju, a treće mesto je ta moja želja da istražujem. Htela sam da vidim kako sve to izgleda. Čula sam zveckanje instrumenata i sve ostalo – otkrila je tada voditeljka.

Podsetimo, voditeljka Jovana Jeremić rešila je nedavno da dovede ćerkicu Leu na posao, pa je tako devojčica zajedno sa majkom bila u studiju na televiziji “Pink”.

U jednom trenutku jedan od gostiju prokomentarisao je kako s obzirom na koje ime nosi, mala Lea mora da bude uspešna, na šta je mu je Jovana oštro odgovorila.

Ne mora ništa, samo neka je ona meni živa i zdrava. Nije ona tema emisije, nego vi. Pošto su meni ceo život tražili da nešto moram, da se udam, da rodim, da budem super student, da zaradim puno para, da kupim sebi stanove u Beogradu… Moja ćerka ne mora ništa. Ne dozvoljavam nikome u mom prisustvu, da mojoj ćerki kaže da nešto mora.

Add Comment