PLAŠITE SE VRADŽBINA I UROKA? Ako mačka radi 0V0 u vašoj kući, to ukazuje na prisustvo ZLIH DUHOVA!

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Ako strahujete od uroka ili se bojite da neko želi da vam naudi, tada bi trebalo da dodirujete svoju mačku sa obe ruke, da joj mazite levu šapu i nastavite sve do repa.

Mačke imaju pozitivnu auru i zato ih je dobro imati. Osim što će od zla i negativne energije čuvati kuću, čuvaće i sve ukućane. One su poznate kao isterivači zlih duhova iz domova. Ako vidite mačku da dugo sedi u jednom delu prostorije i gleda u nešto, to može biti pokazatelj prisustva zlih duhova.

U takvim situacijama je preporuka zapaliti pelin i zadimiti kuću. Kada se mačka mota nekome oko nogu, tada s njim deli svoju pozitivnu energiju, zapravo je prenosi na njega. Zato nije pametno odgurivati je od sebe u strahu od dlaka jer za mačke kažu da su čarobne životinje.

Zanimljivo je kako ove životinje u kući i oko nje najviše borave na mestima gde je najviše negativne energije. U Rusiji imaju ritual da pre useljenja u novi dom, u njega najpre puste mačku. Ona tada eliminiše negativnu energiju starih vlasnika i unosi pozitivnu. Naime, mačke žive u visokim energetskim zonama. Jačina moći zavisi od toga kojoj vrsti pripada. Tako se, recimo veruje da persijske, Sfinks, Reks i Mankin rase mačaka imaju duplo više magičnih i isceliteljjskih sposobnosti u odnosu na druge.

Nije svejedno ni koje boje je mačka:

Crna – povezuje se s kultnim moćima, vešticama, magijom i zaštitom. Crne mačke imaju veliku moć upijanja negativne energije i donose mudrost i moć dobrog rasuđivanja.

Crvena – vežu se uz mušku energiju i privlače novac.

Plavkasta ili sivkasta – pomaže u održavanju osećaja sreće, ljubavi, mira, kao i emocionalne stabilnosti.

Bela – mačke ove boje smanjuju stres i imaju energiju koja privlači dobro zdravlje.

Dvobojna – donose dugovečnost i uspeh.

Trobojna – štite od zla i privlače prosperitet i sreću.

Prugasta – privlače veselje i dobro raspoloženje i štite od stresnih situacija, piše Atma.

Add Comment