TEMPIRANA BOMBA SA RTS-A: Voditeljka pokazala HOT OBLINE u tankom BIKINIJU, sve PRŠTI (FOTO)

Voditeljka nacionalnog servisa, Slađana Tomašević je početkom septembra napunila 49 godina, a mnogima je oduzela dah kada je objavila fotografije u kupaćem kostimu sa odmora.

Kako je zbog profesionalnog kodeksa na malim ekranima Javnog servisa viđamo obučenu od glave do pete, malo ko je mogao naslutiti da Slađana Tomašević ima telo poput dvadesetogodišnjakinja, pa je svojim seksi izgledom mnoge oduševila.

Tim pre svi su bili oduševljeni kada je sa mora poslala razglednice na društvenim mrežama u kostimu koji je otkrio njeno izvajano telo. Salve komplimenata pale su u trenutku, a ona je nakada govorila kako joj je lepota više odmogla nego pomogla u karijeri.

Danas komplimente prima sa osmehom.

Ne smetaju mi, naravno. Svakome prija kompliment. Lepota žene dolazi iznutra. Zadovoljna, ostvarena i ispunjena žena je jednostavno lepa, tako zrači a lepota je relativna stvar, kaže Slađana, a na pitanje da li postoje neprijatni i neprimereni komplimenti odgovara:

Ne postoje neprijatni, pre bih rekla – maliciozni ili vulgarni. Ne reagujem, to sam odavno naučila. Kao nepisano pravilo postoji – ako nemate hejtere, kao da ne postojite. Nije baš uobičajeno ali je tako.

Slađana je pobornik prirodne lepote, ali kaže da estetske korekcije “ko voli nek izvoli”.

Nemam ništa protiv, sve što će nekoga da usreći, podržavam. Sa merom i bez preterivanja, objašnjava voditeljka koje je nedavno otkrila da ima novu ljubav i da je poklonila srce na dlanu.

Ipak, identitet jače polovine ne želi da otkrije.

Ne, naravno. Pa to je samo moje i ne vidim zašto bi to zanimalo javnost, kaže kroz osmeh, a prenosi Blic.

I dok na moru puni baterije za predstojeću sezonu “Beogradske hronike”, Tomaševićeva najavljuje uzbudljive emisije i iznenađenja.

Add Comment