SVAKU NOĆ JE SLUŠALA UZDAHE KOMŠINICE: Mislila je da ima se*s sa dečkom, a onda je saznala strašnu istinu!

Kada je Danijel Dejvis, frizerka iz Londona, upoznala Šejna Morisa, svi njeni prijatelji su bili zabrinuti. Ona je po ceo dan radila dok se njen dečko provodio sa društvom. Prvih šest meseci veze nisu imali problema.

Počeli su da žive zajedno, Danijel je zatrudnela, a onda je usledio pravi šok. Šejn bi otišao po cigarete i nije se vraćao oko sat i po. Često bi nestajao i usred noći.

Svima se hvalio da će postati otac, a nijednom nije otišao na zakazani pregled sa svojom devojkom. Danijel je konačno posumnjala da je vara i naterala ga da prizna. Šejn joj je rekao da je prevario sa dve žene.

Jedna od njih bila je komšinica sa sprata iznad, čije poruke je našla u Šejnovom telefonu. Shvatila je da nije išao na cigaretu, nego na brzi ses. I da uzdasi koje je često čula nisu bili od komšinice i njenog dečka, već u toku sesa sa Šejnom!

Danijel je odlučila da se osveti. Fotografisala je poruke i postavila na profil svog dečka, a zatim tagovala njihove prijatelje i rođake. Ubrzo su usledili brojni pozivi i poruke…

– Tek tad sam shvatila da bi nastavio tako da me vara, ali da me nikada ne bi ostavio. Na kraju sam morala da tražim nalog zabrane prilaska – ispričala je kasnije ova nesrećna devojka.

Danijel sada živi sa svojom ćerkom i još nije spremna za novu vezu. Zahvalna je prijateljima što su bili uz nju i što su joj otvorili oči, a sa Šejnom mora da održava civilizovan odnos zbog deteta.

Add Comment