HRVATICE DOŽIVELE HOROR U BEOGRADU! Pokupio ih sa splava, zaključao u autu, nije ih puštao dok nisu POPUSTILE! Pojavio se i SNIMAK

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Dve devojke iz Hrvatske doživele su horor u Beogradu i praktično su bile kidnapovane

Situacije u Beogradu kada se divlji taksisti iživljavaju nad našim, ali i stranim državljanima nisu retkost, naplaćuju im neverovatne cifre i vozikaju sporednim ulicama.

Međutim, u poslednjem slučaju prevare, koji je objavljen na Instagram stranici Moj Beograd, tvrdi se da su žrtve bile dve devojke iz Hrvatske. Njih je navodno prevario jedan mladić, a kako se navodi u objavi, on im je samoinicijativno ponudio prevoz od kluba na Savi do stana na Altini. Na snimku sa sigurnosnih kamera, vozilo nema nikakve taksi oznake.

Dve devojke iz Hrvatske su u petak veče opljačkane od strane nekog dečka koji im je ponudio pomoć da ih odveze od splava oko 3.15 ujutru. Kada ih je dovezao na Altinu tražio je da plate 22.000 dinara. Kada su odbile zaključao je vrata i pretio im, na kraju su platile, a jednoj je ispao telefon koji je on uzeo i nije želeo da vrati, izbacio ih je iz auta i otišao.

Imam i snimak kamere u ulici gde ih je ostavio ali se nažalost ne vidi registracija kola ali možda neko može da prepozna ili je imao slično iskustvo. Prijavljeno je policiji – navedeno je na stranici Moj Beograd.

Devojke mole da im se javi neko ko uspe da prepozna vozilo ili je eventualno imao slični iskustvo.

Add Comment