ISPLIVALA FOTKA MILENE POPOVIĆ PRE SVIH ESTETSKIH KOREKCIJA: DRUGA OSOBA, Oliverova udovica promenila LIČNI OPIS

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Promene koje su poslednjih godina nastale u životu političarke Milene Popović Ivanović svakako su najviše izazvane ubistvom njenog nevenčanog supruga Olivera Ivanovića, a zatim i novom ljubavi sa Igorom Jurićem.

Međutim, promene su se kod Milene dešavale i na drugim poljima, a ono koje se nekako prvo ističe je polje fizičkog izgleda.

Naime, Milena Popović pre ulepšavanja koje se evidentno dogodilo u proteklom periodu i žena nakon transformacije dve su prilično različite osobe iako se radi o istoj.

Milena Popović pre ulepšavanja danas nije ni prizor koji je previše lako pronaći u onlajn svetu, a mnogi su čak zaboravili kako je udovica Olivera Ivanovića nekada izgledala.

Spekuliše se da je Milena na sebi uradila određene korekcije i to sa merom.

Zato je samo lepša. Reklo bi se prema fotografijama da je uvećala usne, ali to ostavljamo vama da procenite.

Milena Popović pre ulepšavanja i Milena posle jeste velika promena ali mnogi veruju da se čak ne radi toliko o estetskim korekcijama koliko je u pitanju najveći životni pokretač – ljubav.

Otkako više ne krije svoju vezu sa Igorom Jurićem, Milena zrači pozitivnošću i lepotom pa je to već dovoljno za potpunu promenu kako spolja, tako i iznutra.

Add Comment