ŠEŠELJ VEĆ SLAVI Sjajne vesti za sve rusofile

Građani Srbije gotovo jednoglasno priznaju i raduju se rezultatima referenduma, izjavio je za RIA Novosti Vojislav Šešelj, lider Srpske radikalne stranke.

Radujemo se što će građani Donjecka , Luganska , Zaporožja i Hersona na ovom referendumu sa skoro 100% glasova opredeliti da njihove republike i regioni budu pripojeni Rusiji .

Tu im je mesto, od Rusije su ih u jednom trenutku odvojili različiti totalitarni režimi. Vreme je došlo vreme da joj se vrate. Zajedno sa mnom se raduju svi srpski radikali, priznajemo da je ovo sastavni deo Ruske Federacije, kao što smo među prvima priznali Krim – rekao je Šešelj.

Podsećamo, na teritorijama republika Lugansk i Donjeck i u Hersonskoj i Zaporoškoj oblasti pod kontrolom ruske vojske, u toku je poslednji dan referenduma za pridruživanje Rusiji.

Predstavnici izbornih komisija svih ovih ukrajinskih oblasti su već proglasili referendume validnim, jer je izlaznost, prema njihovim rečima, već premašila 50 odsto upisanih birača, prenosi Tass.

Kijev i većina zemalja odbacili su ove referendume i obećali da neće priznati njegove rezultate, preneo je ranije Rojters.

Add Comment