NAŠOJ UČESNICI RIJALITIJA AMPUTIRALI NOGU, A SADA SU OTKRILI I RAK: Potrebna joj je POMOĆ i to HITNO!

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Bivša učesnica rijalitija “Veliki Brat”, Tatjana Jovančević, pažnju javnosti privukla je zbog svoje tužne životne priče.

Njoj je zbog bolesti u 23. godini amputirana noga, nakon što joj je dijagnostikovan tumor u kolenu. Sedam godina pre toga preživela je otmicu, o kojoj je govorila njena majka Gordana.

Tanja je sa 16 godina oteta dok je bila u poseti kod bake i deke u Bosni. Držana je u podrumu puna tri meseca, a onda je uspela da pobegne.

S druge strane, Tatjanin otac, za kojeg su i ona i njena majka tvrdile da ih je izbacio na ulicu, govorio je da je priča o otmici njihova izmišljotina.

Tanja je život pred kamerama ostavila po strani i zaposlila se u kozmetičkom salonu, a sada je u javnost dospela tužna informacija, da joj je oktriven tumor na dojci.

Našoj Tatjani je pre dva meseca otkriven tumor na dojci. Posle mukotrpnih pregleda ona je operisana i odstranjena joj je jedna dojka. Za desetak dana počinje prvi ciklus hemoterapija.

Tatjani je ovo drugi put da se bori sa istom bolešću. Pre 26 godina operisana je i morala je da joj se amputira noga – piše u objavi.

Zadrugarka Mina Vrbaški pozvala je svoje pratioce da joj pomognu, a na koji način to možete uraditi, pogledajte na objavi.

Add Comment