ŠOK DETALJI! VUKOTIĆ UBIJEN PRED ĆERKICOM Lekari pokušali da mu ukažu pomoć!

Kako Kurir saznaje, Jovan Vukotić je ubijen pred trudnom suprugom Mašom M. i njihovom maloletnom ćerkicom u Istanbulu.

  • Napadač je naišao na motoru i ispalio hice u automobil u kom su bili Vukotić, njegova supruga i ćerkica.

Lekari su pokušali da mu ukažu pomoć ali mu nije bilo spasa – otkriva izvor Kurira.

Kako saznajemo, supruga i ćerka vođe škaljaraca prošle su bez povreda. Najpre se pojavila informacija da je vođu škaljaraca ubijen dok je sa nevenčanom suprugom vozio motor, ali s epokazalo da je na motociklu bio ubica.

Podsećamo, Vukotić je bio u bekstvu, a crnogorski pravosudni organi za njim su pre godinu raspisali poternicu. Vukotić je pobegao u avgustu iz Crne Gore i nalazio se na međunarodnoj poternici, a za njegovu likvidaciju suprotstavljeni kavački klan navodno je spremio 900.000 evra. Kada je navodni vođa škaljarskog klana bio u Centralnom zatvoru u decembru 2019, njegovu verenicu su na putu do Bačvanske zaustavila tri lažna policajca u nameri da sipaju cijanid u hranu koju je ponela za njega, ali su u tome sprečeni jer je ona tek išla u restoran po obroke.

Koliko su bili uporni u nameri, govori i pokušaj njegove likvidacije u oktobru prošle godine, kada ga je Nikšićanin Petar Mujović pratio do policijske stanice, gde je išao na saslušanje, ali ga je tamo razoružao Jovičin telohranitelj i uzeo mu pištolj.

Add Comment