Šokiraćete se! OTKRIVENO na KOJU FUNKCIJU dolazi Ivica Dačić!

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić imenovao je Ivicu Dačića za koordinatora službi bezbednosti.

„Što se tiče Ivice Dačića, moram da kažem da će on imati značajnu ulogu i funkciju u državnom aparatu. I to ukazuje poverenje koje imam u njih troje. Dačić, pored važnog ministarskog mesta, mesta potpredsednika Vlade Srbije imaće i funkciju koordinatora službi bezbednosti. To je ono što već sad mogu da vam otkrijem. I naravno, Siniša Mali, biće potpredsednik Vlade Srbije“, naglasio je Vučić.

„Ana neće biti četiri godine predsednik vlade, taj mandat će trajati kraće. Doći će do promena u Vladi u 2024. godini, ali je veoma važno da ona ostane predsednik vlade da bismo mogli da nastavimo da radimo na rešavanju problema za jesen i zimu ove godine.

Veoma je važno da to radi neko ko je iskusan i koga imam veliko poverenje. Miloš Vučević će biti veoma važan činilac u novoj vladi, biće potpredsednik vlade svakako”, rekao je danas Vučić.

Vučić je rekao da minsitar Mali i budući član Vlade Miloš Vučević pripremaju za značajnije državne funkcije.

“Što se Ane tiče, ja u nju imam bezgranično poverenje. Pokazala je izuzetnu marljivost. Nju sam izabrao za premijerku zato što je satnizovala. Nju su satanizovali najgori o Srbiji. Govorili su najgore o ženi koja je radila izvanredan posao za Srbiju. Ja sam ponosan što imam takvog saradnika i što sam mogao još jednom da predložim sposobnu i obrazovanu ženu i pre svega lojalnu Srbiji”, naveo je on.

Add Comment