DA SE ZALEDIŠ OD STRAHA! JOVANA JEREMIĆ IZNELA ŠOK INFORMACIJE MASAKRA NA CETINJU: Ovo nije iznešeno u medije!

Voditeljka Jovana Jeremić u svojoj emisiji “Do koske sa Jovanom Jeremić”, progovorila je o strašnom zločinu koje je počinjeno u Cetinju u Crnoj Gori, kada je Vuk Borilović puškom ubio nekoliko ljudi. Ova vest potresna je region, a Jovana je sada otkrila informaciju koju je saznala u tom crnogorskom gradu.

Iako se pisalo da je razlog masakra bila crna magija, Jovana je sada otkrila da se spekuliše da je razlog navodno bila ljubomora.

Zdravo svima, 29. po redu rubrika “Do koske sa Jovanom Jeremić”. Tragom priče i tragedije koja je zadesila Crnu Goru, uputila sam se ovde i trenutno se nalazim u Cetinju. Stvar je dosta kompleksnija od one koju ste čuli u medijima i Borilović nije bio pod crnom magijom, kako se pisalo ovih dana i kako sam slušala, nego se komentariše da je ipak tačna informacija da je ljubomora bila razlog zašto je on puškom ubio majku dvoje dece, a onda i tu decu koju je jurio i koja su se krila iza vrata.

O svim detaljima pričaćemo za vikend u Jutarnjem programu, a do tada sam vam dovoljno rekla – rekla je Jovana Jeremić u emisiji “Do koske sa Jovanom Jeremić”.

Add Comment