Svedok o MOTIVU masakra na Cetinju: “Zbog onog što je video ISPRED KUĆE počeo je da ludi, sanja”

Cetinjanin Vuk Borilović (34) danas je ubio 10 osoba, a potom je ubijen, preciznije, usmrtio ga je sugrađanin.

TV Vijesti je javila, pozivajući se na očevice, da je napadač prvo ubio komšinicu i njenu decu, nakon čega je pozvao supruga ubijene i kazao mu šta je uradio, a detaljnije o tome možete čitati u POSEBNOJ VESTI.

Očevidac masakra je izjavio da je ubica sat vremena pucao, a da je motiv stravičnog zločina to što mu je “neko bacao magiju”.

– Sat vremena puca, opalio je preko 100 metaka. Karabinom puca. Razlog je što je kupio kameru pre par dana, neko mu baca mađije kući, neko mu krade ispred kuće. Ludi, sanja – kazao je.

Navodi da je Boriloviću “pukao film”, te je ubio i svog ujaka.

Ima troje ili četvoro dece, ali mu je pukao film. Kratkog je fitilja bio, a momak od poštene familije… Ko zna koga je sve ubio. Ja sam ujak njegovom ujaku. Ja mu kažem: “Nemoj Gorane da ideš, da stanemo malo pet minuta, to će da se zatiša”. Ali ujak ide. Ja idem pored njega, on vikne: “Stani, Vučko”. A on kaže: “Što si ti došao, ko te je poslao?” I bup, ubi ga. Ja pored, ne znam gde sam, pao mrtav – prepričao je očevidac.

Snimak koji objavljujemo nastao je pre nego što je sugrađanin usmrtio Borilovića, pa je svedok izjavio.

– Ne može policija da mu priđe, ima karabin. Najpoštenije bi bilo da sad sebe ubije. Ima para, lepo živi, ima kuću svoju, sve ima, samo nema kefala – kazao je muškarac.

Add Comment