BABA VANGA OTKRLA ŠTA ĆE SE DESITI SA KOSOVOM I SRBIMA! STRAHOVITO PREDSKAZANJE videla pred vlastitu SMRT (FOTO)

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Baba Vanga važila je za jednu od najvećih proročica svih vremena, a iako je bila slepa mogla je da predvidi budućnost.

Njenu pomoć za spas od nevolja tražili su mnogi, pa čak i poznate ličnosti.

Na poslednjem objavljenom snimku iz bolničke postelje, bugarska proročica Baba Vanga je snimljena nekoliko dana pre smrti 11. avgusta 1996. godine. Na samrti molila je ljude da žive u miru. Vanga se molila za mir za Srbe na Kosovu i Metohiji i za stanovnike Luganska i Donjecka.

  • Rekla je: “Mir će na Zemlji trajati 1.000 godina kada se pojavi osma osoba.” A sada čekamo da vidimo ko je ta osma osoba – ispričala je Zdravka Janeva, snaja Baba Vange, kada je reč o Ukrajini.

Mnoga proročanstva velike Vange tek treba da budu dešifrovana, ali mnogo toga što je rekla već se obistinilo.

Predvidela je i sudbinu Krima.

I ovaj komad ide na drugu stranu, rekla je Vanga, a mi smo je pitali na koji komad misli i gde se nalazi. Nije rekla tačno o kom komadu je reč i nismo znali šta da mislimo. Pitali su je hoće li se ovaj komad ponovo vratiti u Rusiju ili ne, a ona je rekla da će proći mnogo vremena i da će mnogi umreti, proliće se mnogo krvi i ovaj deo će se vratiti na svoje mesto – rekla je Zdravka.

Čini se da je o tome razmišljala Vanga i kad je neočekivano izgovorila: “I mnogo toga će se srušiti na Zapadu, a mnogo toga će se povećati na Istoku.”

Add Comment