CELA SRBIJA BRUJI O PECINIM GODINAMA! Kada vidite KOLIKO je stariji od Aleksandre i Maje Š0KIRAĆETE SE!

Kontroverzne bivše zadrugarke Maja Marinković i Aleksandra Subotić poznaju se još od srednje škole, koju su zajedno pohađale i od tad su postale najbolje drugarice. Njihovo prijateljstvo pokazalo se i u mnogim sezonama “Zadruge”, gde su i zajedno učestvovale.

Njihove porodice su se zbliže, pa se Maja tako sprijateljila i sa Aleksandrinim suprugom Predragom Pecom Raspopovićem, sa kojim Subotićeva ima dete, a onda je došlo do preokreta.

Naime, Maju i Pecu Pink je uhvatio na jednom bazenu, gde su uživali u prisnosti. Oni su se ljubili i vaćarili, a naše kamere su sve zabeležile. Maja je uživala u Pecinim poljupcima, a oko njih su se nalazili ljudi, koji su im očigledno poznanici.

Nakon što je preotela supruga Predraga Pecu Raspopovića od svoje drugarice Aleksandre Subotić, Maja Marinković je sa njim otputovala u Crnu Goru.

Bivša zadrugarka i njen ljubavnik uživaju krstareći Jadranom, a Maja je iskoristila priliku i da isprovocira nekadašnju prijateljicu putem Instagrama.

Međutim, ono što najviše zanima Srbiju je koliko Peca zapravo ima godina, budući da bar fizički izgleda dosta starije od obe rijaliti zvezde.

Mnoge je zanimalo koliko je Peca stariji od Aleksandre, a onda je ona pre par meseci iznela istinu.

Naime, Aleksandra ima 25 godina, dok Peca ima 39, dakle 1973. je godište, prema njenim rečima.

  • A kada već pričamo o godinama – moram da vam otkrijem jednu zanimljivu stavku. Razlika u godinama između Jovana i mene ista je kao između mene i Petra, a to je 24 godine – napisala je Aleksandra Subotić na svom Instagramu pre par meseci.

Maja Marinković je u maju napunila 26 godina, pa možemo da vidimo da je Peca i od nje stariji isto kao i od Aleksandre, budući da su obe rođene 1996. godine.

Add Comment